Започнете ја вашата
професионална кариера со
најдобрата Smart Start
програма!

Управувани услуги за вмрежување и безбедност

Сакате ли да бидете дел од тимот кој креира напредни услуги за вмрежување и безбедност. Звучи навистина возбудливо и е неверојатно искуство. Прочитајте зошто.

Повеќе за проектот

Имплементација на управувани услуги за вмрежување и безбедност како дел од ICT фабрика.

Времетраење на проектот: 6 месеци со можност за продолжување

Ваши секојдневни активности

Ќе работите на сите фази на имплементација и анализа на проектот за управувани услуги за вмрежување и безбедност. Ќе имате практични задачи и ќе учите од нашите искусни експерти за сплет од активности за вмрежување, рутирање, преклопување, заштитни ѕидови, SOC (безбедносен оперативен центар), тест за пенетрација. Од вас се очекува да работите на оддржување и континуирано унапредување на решението во соработка со врвни професионалци од областа.

Квалификации

Ги повикуваме оние со страст и желба за учење во полето на дигиталните технологии. Оние кои се кориснички ориентирани, флексибилни, тимски играчи со агилен пристап кон работењето. Предност ќе имаат студентите од електротехника и информациски технологии - информатички науки и компјутерско инженерство.

Зошто да аплицирате?

Ќе научите многу од нашите искусни професионалци и ќе работите во интернационални тимови од Дојче Телеком. Ќе научите се што треба да се знае за овој комплексен проект кој ќе направи многу за вашето искуство и понатамошна кариера. Тука ќе работите со напредни дигитални апликации и ќе научите како тие работат и функционираат.

АКО САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОВА ВОЗБУДЛИВО ПАТУВАЊЕ, НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ И АПЛИЦИРАЈТЕ!

Десктоп верзија