Услуги, услови за користење, ценовници

Општи услови за микроплаќање на Телеком
преземи документација (.PDF)

Ценовник на услуги на Tелеком со ДДВ (важи од 16.07.2014)
преземи ценовник (.PDF)

Листа на услуги
преземи документација (.PDF)

Општи услови за пристап и користење на јавните комуникациски услуги на мобилната електронска комуникациска мрежа
преземи ценовник (.PDF)

Политика за фер користење
преземи ценовник (.PDF)

Општи услови за начин на пристап и користење на VPN услугата
преземи ценовник (.PDF)

Параметри за квалитет на јавни комуникациски услуги
преземи ценовник (.PDF)

Референтна понуда за интерконекција
преземи ценовник (.PDF)

Референтна понуда за пристап
преземи ценовник (.PDF)

Општи услови за начинот за пристап и користење на услуги со додадена вредност
преземи ценовник (.PDF)

pageArea reserved, leave empty!!!