2 Max Basic

  • До 50 основни ТВ канали
  • Видеотека со повеќе од 100 филмски и 600 ТВ наслови
  • 200 бесплатни минути разговор во мрежата на Македонски Телеком
  • 24 часа техничка поддршка на 122
  • За онлајн склучен договор бесплатна испорака на документите и потребната опрема до дома.
MaxTV
ТВ услуга Дигитална телевизија
ТВ канали (1) До 50 ТВ канали
MaxTV видеотека Неограничен пристап
Цената на филмовите од Видеотеката зависи од типот на содржината
Изнајмување содржини од ТВ архива: Бесплатно
ТВ-тека вклучен
Говорни услуги
Вклучени разговори во нашата фиксна мрежа 200 минути (2)
Опрема
Интегриран уред за безжичен пристап вклучен
Mедија приемник вклучен

(1) Македонски Телeком АД – Скопје го задржува правото да го промени изборот на ТВ каналите.

(2) По надминување на вклучените месечни разговори, разговорите се наплаќаат по редовните цени.

Нарачај онлајн

ПОСТОЕЧКИ ТЕЛЕКОМ ПРЕТПЛАТНИК

Доколку сте наш претплатник, за комплетирање на барањето пристапете на порталот Мој Телеком ТУКА.

Сè уште не сте регистрирани на Мој Телеком
Регистрирајте се

НОВ ТЕЛЕКОМ
ПРЕТПЛАТНИК

Доколку не сте наш претплатник, направете барање за нова телефонска линија и 2 Max Basic пакет.


Нарачка за приклучок на телефонска линија со 2 Max Basic пакет

Нарачај

Онлајн барањето за нова телефонска линија дополнително се обработува.

Десктоп верзија