2 Max Start

  • До 80 основни ТВ канали
  • Видеотека со повеќе од 100 филмски и 600 ТВ наслови
  • ТВ-тека: програма од последните 3 дена, достапна без да ја снимате
  • Неограничени бесплатни разговори во мрежата на Македонски Телеком
  • 24 часа техничка поддршка на 122
  • За онлајн склучен договор бесплатна испорака на документите и потребната опрема до дома.
MaxTV
ТВ услуга Дигитална телевизија со вклучено снимање, паузирање и премотување
ТВ канали (1) До 80 ТВ канали
MaxTV видеотека Неограничен пристап
Цената на филмовите од Видеотеката зависи од типот на содржината
Изнајмување содржини од ТВ архива: Бесплатно
ТВ-тека вклучен
Говорни услуги
Вклучени разговори во нашата фиксна мрежа Неограничено (2)
Опрема
Интегриран уред за безжичен пристап вклучен
Mедија приемник вклучен

(1) Македонски Телeком АД – Скопје го задржува правото да го промени изборот на ТВ каналите.

(2) За неограничени разговори во мрежата на Македонски Телеком важи политика за фер користење од 100 часа месечно. По нивно надминување, разговорите се наплаќаат по редовните цени за разговори во мрежата на Македонски Телеком.


Нарачај онлајн

ПОСТОЕЧКИ ТЕЛЕКОМ ПРЕТПЛАТНИК

Доколку сте наш претплатник, за комплетирање на барањето пристапете на порталот Мој ТелекомТУКА.

Сè уште не сте регистрирани на Мој Телеком
Регистрирајте се

НОВ ТЕЛЕКОМ
ПРЕТПЛАТНИК

Доколку не сте наш претплатник, направете барање за нова телефонска линија и 2 Max Start пакет.


Нарачка за приклучок на телефонска линија со 2 Max Start пакет

Нарачај

Онлајн барањето за нова телефонска линија дополнително се обработува.

Десктоп верзија