Festojmë 5-vjetorin e Magenta 1
Me 10 GB internet celular!

5 vitet e kaluara ishim të lidhur, shpërndamë dhe u kënaqëm së bashku me përmbajtjet e mrekullueshme. Është koha të festojmë së bashku, me 10 GB internet celular shtesë!

10 GB INTERNET CELULAR

Aktivizoni 10 GB internet celular dhe lundroni lirshëm tërë muajin!

Paketa promocionale e internetit është në dispozicion për t’u aktivizuar vetëm përmes aplikacionit Telekom MK

Promocioni është i vlefshëm për të gjithë abonentët privatë në postpejd dhe zgjat për periudhë të kufizuar kohore.

Interneti promocional celular është me çmim prej 1 denar dhe vlen 30 ditë nga dita e aktivizimit.

pageArea reserved, leave empty!!!