Прославуваме 5 години Magenta 1
Со 10 GB мобилен интернет!

Изминативе 5 години бевме поврзани, споделувавме и уживавме заедно во неверојатни содржини. Време е да прославиме заедно со дополнителни 10 GB мобилен интернет!

10 GB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

Активирајте 10 GB мобилен интернет и сурфајте безгрижно цел месец!

Промотивниот интернет пакет е достапен за активирање само преку Telekom MK апликацијата.

Промоцијата важи за сите приватни постпејд корисници и трае ограничен временски период.

Промотивниот мобилен интернет е со цена 1 денар и има важност 30 дена од активирањето.

pageArea reserved, leave empty!!!