ASISTIM ORYX PËR INTERVENIM TË SHPEJTË

BIZNESI NUK GUXON TË NDALET

Nuk jeni vetëm në vështirësi - me Oryx Assistance ju merrni ndihmën që ju nevojitet më së shumti, çdo ditë, në çdo periudhë të ditës. Së bashku ne kujdesemi për funksionimin e suksesshëm të biznesit tuaj.

Zgjidhni një nga produktet mbështetëse të Oryx të disponueshme për ju.

ROADSIDE ASSISTANCE

ROADSIDE ASSISTANCE

Ndihmë në rrugë në rast të një difekti ose aksidenti të automjetit tuaj.
Mos lejoni që biznesi juaj të ndalojë në gjysmë të rrugës, telefononi Oryx Assistance!

Me Oryx Roadside Assistance përfitoni ndihmë të dhpejtë dhe efikase në rrugë në rast:

 • Difekti të automjetit
 • Aksidentit në komunikacion
 • Manipulimit nga pakujdesia (karburanti i mbushur gabimisht, çelësat e kyçur në automjet, etj.)
 • Ndikimit të jashtëm (breshër, zjarr etj,.)

Ndihmë në rrugë, në thirrjen tuaj!

Telefononi në numrin falas të Oryx Assistance 08000 11 900!

Qendra e kontaktit është e disponueshme 24/7, 365 ditë në vit.

Pas thirrjes suaj, agjentët nga Qendra e Kontaktit do të organizojnë ndihmë për ju dhe do t'ju drejtojnë në zgjidhjen më të mirë për rastin tuaj.

PAKETA E SHËRBIMEVE

 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH
Shërbimi Maqedoni Rajon Evropë
Qendra e kontaktit 24/7 -365
Ndihmë në rrugë (riparim) 6.200 12.500 18.500
Transport (shlep) të automjetit 12.500 25.000 36.000
Automjet zëvendësues për:

në vlerë prej 3100 denarë në ditë

1 ditë 2 ditë 4 ditë
Transport alternativ deri: 3.100 den. 9.500 den. 15.500 den.
Akomodim në hotel për: - 1 ditë

në vlerë prej 3100 denarë për person, në ditë

2 ditë

në vlerë prej 3100 denarë për person, në ditë

Dorëzim karburanti Deri 20 l, numër i pakufizuar herë

Përdoruesi është i detyruar të mbulojë koston e furnizimit me karburant.

Aplikacioni celular - Drive Angel check
Çmimi
69 81
denarë muaj
89 105
denarë muaj
119 140
denarë muaj

Ndihma është falas deri në shumat e përcaktuara në paketën përkatëse. Nëse ndihma e ofruar në rrugë kushton më shumë se kufiri i përcaktuar, dhe përfituesi ka pranuar të kryejë ndihmën, ai gjithashtu pranon të mbulojë kostot e ndihmës që tejkalojnë kufirin.

Më shumë informacion mbi mënyrën dhe kushtet për të përdorur këtë shërbim mund të gjeni në Kushtet e përgjithshme të përdorimit.

Për të përdorur shërbimin, duhet të keni një linjë aktive celulare në Telekom dhe të lidhni një kontratë për 12 ose 24 muaj.

Shërbimi ofrohet nga ORYX Grupa MKD Dooel Shkup.

Nëse keni komente ose ankesa për shërbimin, ju lutemi dërgojini ato në adresën e emailit info@oryx-assistance.com.

MOBI EXPRESS

MobiExpress

Ndërrimi falas dhe plotësisht i organizuar i ekranit ose xhamit të pajisjes tuaj celulare në rast aksidenti. Mos lejoni që biznesi juaj të ndalojë, telefononi Oryx Assistance!

Me MobiExpress ju merrni zëvendësim të shpejtë dhe efikas të xhamit ose ekranit të pajisjes tuaj pavarësisht nga shkaku i dëmtimit

 1. Kur të ndodh aksidenti, telefononi në numrin 08000 11 900
 2. I shpjegoni agjentit situatën tuaj
 3. Pritni për udhëzime
 4. Konfirmoni opsionin që ju përshtatet
 5. Agjentët e Oryx do të marrin pajisjen tuaj celulare të dëmtuar dhe do ta riparojnë në vendndodhjen tuaj.

Ndihmë e shpejtë dhe efikase në thirrjen tuaj!

Telefononi në numrin falas të Oryx Assistance 08000 11 900!

Qendra e kontaktit është e disponueshme 24/7, 365 ditë në vit.

Pas thirrjes suaj, agjentët nga Qendra e Kontaktit do të organizojnë ndihmë për ju dhe do t'ju drejtojnë në zgjidhjen më të mirë për rastin tuaj.

PËRFITIMET

Një ndërrim falas i xhamit ose ekranit të celularit tuaj në rast aksidenti dhe dëmtimi të tij, në vlerën e dhënë në modelin tarifor:

 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

M

phone

Ndërrimi falas i ekranit apo xhamit tuaj deri në 3.100 den.

delivery

Marrja dhe dorëzimi i pajisjes suaj në adresën tuaj

129 152
denarë muaj

L

phone

Ndërrimi falas i ekranit apo xhamit tuaj deri në 6.200 den.

delivery

Marrja dhe dorëzimi i pajisjes suaj në adresën tuaj

199 235
denarë muaj

XL

phone

Ndërrimi falas i ekranit apo xhamit tuaj deri në 9.500 den.

delivery

Marrja dhe dorëzimi i pajisjes suaj në adresën tuaj

249 294
denarë muaj

Më shumë informacion mbi mënyrën dhe kushtet për të përdorur këtë shërbim mund të gjeni në Kushtet e përgjithshme të përdorimit.

Për të përdorur shërbimin duhet të lidhni një kontratë për 12 ose 24 muaj.

Shërbimi ofrohet nga ORYX Grupa MKD Dooel Shkup.

Nëse keni komente ose ankesa për shërbimin, ju lutemi dërgojini ato në adresën e emailit info@oryx-assistance.com.

BACKUP CAR

BackUp Car

Ndihmë në përdorimin e një automjeti zëvendësues falas në rast aksidenti ose dëmtimi të automjetit tuaj. Mos lejoni që biznesi juaj të ndalojë, telefononi Oryx Assistance!

Telefononi në numrin falas të Oryx Assistance 08000 11 900!

Qendra e kontaktit është e disponueshme 24/7, 365 ditë në vit.

Pas thirrjes suaj, agjentët nga Qendra e Kontaktit do të organizojnë ndihmë për ju dhe do t'ju drejtojnë në zgjidhjen më të mirë për rastin tuaj.

Logo Oryx Shape

PAKETA E SHËRBIMEVE

 • Çmimet pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Shërbimi mund të përdoret vetëm duke aktivizuar një politikë të përgjegjësisë të automjeteve.

Shërbimi 1 3 5 7 10 15
Qendra e kontaktit 24/7 -365
Marrja e automjetit
Dorëzimi i automjetit
Automjet zëvendësues Klasa Mini (VW UP, Citroen C3…) 1 ditë 3 ditë 5 ditë 7 ditë 10 ditë 15 ditë
Çmimi
79 93
denarë muaj
99 117
denarë muaj
119 140
denarë muaj
129 152
denarë muaj
149 176
denarë muaj
199 235
denarë muaj

Më shumë informacion mbi mënyrën dhe kushtet për të përdorur këtë shërbim mund të gjeni në Kushtet e përgjithshme të përdorimit.

Për të përdorur shërbimin duhet të lidhni një kontratë për 12 ose 24 muaj.

Shërbimi ofrohet nga ORYX Grupa MKD Dooel Shkup.

Nëse keni komente ose ankesa për shërbimin, ju lutemi dërgojini ato në adresën e emailit info@oryx-assistance.com.

Verzioni desktop