Makedonski Telekom - Interneti më stabil super i shpejtë, numri më i madh i kanaleve televizive dhe një përzgjedhje e madhe e pajisjeve me këste.

Raportojë mbi pergjegjesi sociale

Lexo më shumë

2022

Verzioni desktop