Автобуско

Македонски Телеком АД Скопје

Преземи:

Врз основа на Вашата моментна локација, апликацијата ќе ви овозможи брзи и прецизни совети како да стигнете до посакуваната дестинација.

Покрај тоа, апликацијата може да ви ги прикаже возниот ред, следните автобуси на одредена станица во одредено време, станиците на сите градски и приградски линии на мапа, итн.

За користење на мапите е неопходен интернет пристап.

Доколку имате предлози или забелешки за работењето на апликацијата или сте заинтересирани за рекламнт простор, испратете порака на marketing@idividi.com.mk.

Десктоп верзија