Biseda

 • Aktivizo njërën nga pakot dhe bëhu i pandashëm me të gjithë miqtë tërë javën!
 • Kliko në butonin Aktivizo ose lajmërohu në numrin falas 1460 për të aktivizuar njërën prej pakove.

Pako javore

Pako   Çmimi  
Opcioni 100
*

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom-it;
100 SMS në rrjetin e Telekom-it;
100 MB;

119 den. Aktivizo
Opcioni 500
*

Biseda të pakufizuara drejt të gjitha rrjetave
500 SMS drejt të gjitha rrjetave;
500 MB;

169 den. Aktivizo
 • Pakot vlejnë 7 ditë, përfshirë edhe ditën kur është aktivizuar pakoja.
 • Intervali i tarifimit për internetin falas është në 10 KB.
 • Shpejtësia maksimale e internetit është 21Mbps.
 • Pas shfrytëzimit të internetit, do të aktivizohet ndalesa për internet dhe nuk do mundesh të shfrytëzosh internetin, derisa nuk aktivizon pako të re ose deri në skadimin e validitetit të atij vijues. Që të vazhdosh me lundrimin, aktivizo njërën prej pakove ditore, javore ose mujore duke u lajmëruar në 1460.
 • Pakot nuk janë në dispozicion në roaming.

Si të aktivizosh pakon që ke zgjedhur?

Pakon e preferuar mund ta aktivizosh në mënyrën që më së tepërmi ju përgjigjet:

 • Duke u lajmëruar në numrin falas 1460 dhe duke i përcjellur udhëzimet e thjeshta të automatit folës;
 • Nëpërmjet aplikacionit mobil TELEKOM MK, ku përveç aktivizimit mund edhe të monitorosh gjendjen e çdo pakoje;
 • Onlajn nëpërmjet Telekomi Im;
 • Nëpërmjet Menyja ime, duke thirrur në *122#

Pako mujore

Për biseda falas për gjatë tërë muajit, zgjidh pako mujore me minuta falas të përfshira, sipas nevojave tuaja.

Aktivizo njërën prej pakove duke u lajmëruar në numrin falas 1460 ose drejtëpërdrejtë duke klikuar në butonin Aktivizo.

Pako   Çmimi  
Biseda falas në rrjetin tonë mobil dhe fiks
*

2.000 minuta në rrjetin tonë mobil dhe fiks

590 den. Aktivizo
Vikend biseda
*

300 minuta në rrjetin tonë mobil dhe fiks

120 den. Aktivizo
Biseda falas të natës
*

500 minuta në rrjetin tonë mobil

180 den. Aktivizo
Biseda falas me Rrethi im
*

500 minuta

150 den. Aktivizo
Biseda falas dhe SMS me Rrethi im
*

500 minuta dhe 500 SMS

199 den. Aktivizo
 • Tarifimi për minutat falas është në 30 sekonda pas minutës së parë të bisedës.
 • Pakot vlejnë 30 ditë nga dita e aktivizimit.
 • Vikend periudha fillon prej të premtes 24:00 deri të dielen 24:00
 • Periudha e natës zgjat çdo ditë nga ora 22:00 deri ora 08:00
 • Pakoja është në dispozicion për të gjithë pripejd modelet tarifore.
 • Pakot nuk janë në dispozicion në roaming.

Si të aktivizosh pakon që ke zgjedhur?

Pakon e preferuar mund ta aktivizosh në mënyrën që më së tepërmi ju përgjigjet:

 • Duke u lajmëruar në numrin falas 1460 dhe duke i përcjellur udhëzimet e thjeshta të automatit folës
 • Nëpërmjet aplikacionit mobil TELEKOM MK, ku përveç aktivizimit mund edhe të monitorosh gjendjen e çdo pakoje
 • Onlajn nëpërmjet Telekomi Im;
 • Nëpërmjet Menyja ime, duke thirrur në *122#

Aktivizimi dhe ndryshimi i numrave në Rrethi Im

Nëqoftëse shfrytëzon pako për biseda falas në Rrethi Im duhet që sëpaku të kesh një numër në Rreth. Atë mund ta bësh nëpërmjet Telekomi Im,nëpërmjet automatit folës ose duke u lajmëruar në numrin falas 070 122

Mos harro, mund të zgjedhësh deri 3 numra në Rrethi Im, edhe atë:

 • 3 numra nga rrjeti mobil i Makedonski Telekom ose
 • 2 numra nga rrjeti mobil dhe 1 numër nga rrjeti fiks i Makedonski Telekom.

Ndryshimi i numrit është i mundshëm një herë në 30 ditë.

Verzioni desktop