Blog 4 Business

Qëndroni të përditësuar me zgjidhjet dhe inovacionet më moderne digjitale

Научете повеќе

27.01.2023

Pesë raste të zakonshme të përdorimit të SD-WAN

Rrjetet rajonale të përcaktuara me softuer (SD-WAN) mund të jenë një mënyrë për tu siguruar që infrastruktura juaj e IT plotëson nevojat e një operacioni digjital të përmirësuar.

17.01.2023

Krijimi i një rrjeti WAN të thjeshtë, të shkathët dhe të sigurt me SD-WAN

Rrjet rajonal i përcaktuar nga softueri (SD-WAN – Software Defined WAN) është një arkitekturë virtuale WAN që u mundëson ndërmarrjeve të menaxhojnë dhe matin nga distanca dhe shpejt dhe matin një mbivendosje të rrjetit virtual që përfshin distanca të mëdha gjeografike.

Verzioni desktop