Business call pako

për thirrje përmes telefonit fiks

Business call

Me Business Call fitoni:

 • Biseda të pakufizuara drejt të gjitha rrjetave fikse dhe mobile
 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Call S

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom

5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera mobile
1 denarë/minutë1,18 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse

Business Call M

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

Business Call L

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

100 min. drejt rrjetave ndërkombëtare

Çmimet kanë të bëjnë për linjë fikse telefonike me një kanal folës.

Mundësi dhe kushte shtesë

 • Në çdo linjë telefonike mund të aktivizohet kanal i dytë folës me çmim prej 200 denarë 236 denarë në muaj.
 • Shërbime plotësuese (identifikimi i thirrjes, thirrje në pritje dhe ridrejtim të thirrjes) është e përfshirë në parapagesën për pakot Business Call.

Thirrjet ndërkombëtare

Pako për biseda ndërkombëtare
Zonat ndërkombëtare Çmimi
Соседство 20 denarë/minutë23,60 denarë/minutë
Балкан 30 denarë/minutë35,40 denarë/minutë
Европа 40 denarë/minutë47,20 denarë/minutë
Свет 50 денари/минута59,00 денари/минута

Kushtet e përdorimit

 • Për bisedat e pakufizuara vlen politika e shfrytëzimit të drejtë (fer) prej 150 orë në muaj. Nëse shuma mujore e bisedave e tejkalon nivelin e përfshirë në pako, bisedat faturohen me çmim prej 1,00 denarë/minutë 1,18 denarë/minutë për biseda drejt rrjetave fikse dhe 5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë për biseda drejt rrjetave mobile.
 • Pas tejkalimit të bisedave të përfshira drejt rrjetave fikse dhe mobile ndërkombëtare, bisedat faturohen sipas modelit për biseda ndërkombëtare me 4 zona: Fqinjësi, Ballkan, Evropë dhe Botë.

Zgjidhni Business Call 5, 10, 20 ose 30, në përputhje me nevojat tuaja.

 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Call 5 S

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom

5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera mobile
1 denarë/minutë1,18 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse
1.890 2.230
denarë muaj

për 2 vit kontratë

Business Call 5 M

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

2.490 2.938
denarë muaj

për 2 vit kontratë


 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Call 10 S

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom

5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera mobile
1 denarë/minutë1,18 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse
3.490 4.118
denarë muaj

për 2 vit kontratë

Business Call 10 M

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

4.4905.298
denarë muaj

për 2 vit kontratë


 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Call 20 S

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom

5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse
1 denarë/minutë1,18 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse
6.990 8.248
denarë muaj

për 2 vit kontratë

Business Call 20 M

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

8.990 10.608
denarë muaj

për 2 vit kontratë


 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Call 30 S

Biseda të pakufizuara në rrjetin e Telekom

5,4 denarë/minutë 6,37 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera mobile
1 denarë/minutë1,18 denarë/minutë
për biseda drejt
rrjetave tjera fikse
9.990 11.788
денaри месечно

për 2 vit kontratë

Business Call 30 M

Biseda të pakufizuara drejt të gjithë rrjetave

12.990 15.328
denarë muaj

për 2 vit kontratë


Thirrjet ndërkombëtare

Paketa dhe zbritje për thirrjet ndërkombëtare
Zonat ndërkombëtare Çmimi
Fqinjësi 20 denarë/minutë 23,60 denarë/minutë
Ballkan 30 denarë/minutë 35,40 denarë/minutë
Evropë 40 denarë/minutë 47,20 denarë/minutë
Botë 50 denarë/minutë 59,00 denarë/minutë

Kushtet e përdorimit

Për bisedat e pakufizuara vlen politika e shfrytëzimit të drejtë (fer) prej 250 orë në muaj për Business Call 5, 500 orë për Business Call 10, 1000 orë për Business Call 20 dhe 1500 orë për Business Call 30. Nëse shuma mujore e bisedave e tejkalon nivelin e përfshirë në pako, atëherë bisedat faturohen me çmim prej 1,00 denarë/minuta 1,18 denarë/minuta за разговор кон фиксни мрежи и 5,4 denarë/minuta 6,37 denarë/minuta për biseda drejt rrjetave mobile.

Verzioni desktop