24/7 Бизнис Онлајн

Дополнителни еднократни и
месечни пакети
за вашиот бизнис

МОБИЛНИ ИНТЕРНЕТ ПАКЕТИ ЗА ВО ЗЕМЈАТА

Македонски Телеком Ви нуди месечни и еднократни дополнителни пакети за интернет.

Доколку имате континуирана потреба од повеќе интернет секој месец, активирајте месечен пакет.

Доколку го потрошите вклучениот интернет и имате потреба од повеќе, активирајте еднократен пакет и сурфајте со полна брзина до крајот на месецот!.

Активирајте месечен Интернет пакет според вашите потреби и бидете секогаш онлајн. Месечните пакети ви овозможуваат повеќе интернет секој месец, се додека не ги деактивирате.

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ

Business M

1 GB

Времетраење на пакетите е 30 дена од денот на активацијата.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се доплаќа.
Дополнителните 1 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

149 176
денари месечно

Business L

5 GB

Времетраење на пакетите е 30 дена од денот на активацијата.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се доплаќа.
Дополнителните 3 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

299 353
денари месечно

Business XL

10 GB

Времетраење на пакетите е 30 дена од денот на активацијата.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се доплаќа.
Дополнителните 4 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

449 530
денари месечно

Business XXL

20 GB

Времетраење на пакетите е 30 дена од денот на активацијата.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се доплаќа.
Дополнителните 5 GB мобилен интернет можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник.

549 648
денари месечно

Активирање на месечни пакети

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140
 • со јавување на *122#
 • преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности и преку Telekom MK апликацијата

Проверка на преостанат интернет сообраќај

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140

Деактивирање на месечни пакети

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140 или
 • со испраќање на SMS на 140 140 со содржина "Stop internet"
 • преку Telekom MK апликацијата

Пакети за меѓународни разговори

За да ги намалите вашите трошоци, активирајте месечни пакети со вклучени разговори или пак, месечен пакет со кој ќе добиете 30% попуст на цените кон странство валидни за вашиот тарифен модел.

Пакетите се активираат со јавување на 120, преку продажен агент или во некоја од Телеком продавниците.

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ

Пакет меѓународни разговори 50

50 мин.

499 589
денари месечно

Пакет меѓународни разговори 100

100 мин.

799 943
денари месечно

Пакет меѓународни разговори 200

200 мин.

1.199 1.415
денари месечно
 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ

Пакет за 30% попуст на цени

Попустот важи за повици кон Европа, САД, Австралија и Канада.

150 177
денари месечно

SMS пакети

Активирајте месечен пакет за SMS пораки доколку немате вклучено во претплатата или имате потреба од повeќе SMS пораки во текот на месецот.

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ

Бизнис SMS пакет S

50 SMS

Вклучените СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник

59 70
денари месечно

Бизнис SMS пакет M

150 SMS

Вклучените СМС пораки можат да се користат во земјите од Западен Балкан (Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија и Косово). За повеќе информации погледнете го важечкиот ценовник

99 117
денари месечно

Активирање на месечни пакети

 • со јавување во Контакт центарот на 120
 • преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности и преку Telekom MK апликацијата

Деактивирање на месечните пакети

 • со јавување во Контакт центарот на 120
 • преку Telekom MK апликацијата
Десктоп верзија