Пакети за мобилен интернет дома

Телеком Ви нуди еднократни и месечни пакети за интернет.

Доколку го потрошите вклучениот интернет и имате потреба од повеќе, активирајте еднократен пакет и сурфајте со полна брзина до крајот на месецот!

Доколку имате континуирана потреба од повеќе интернет секој месец, активирајте месечен пакет.

Еднократни пакети

Активирајте еднократен пакет доколку сте го потрошиле интернетот во текот на месецот.
Еднократните пакети имаат важност до крајот на месецот.

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ
Еднократен пакет Вклучен сообраќај Еднократен надомест
Бизнис инстант Интернет пакет M 500 MB 149 ден.176 ден.
Бизнис инстант Интернет пакет L 2 GB 249 ден.294 ден.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се наплаќа.

Активирање на еднократните пакети:

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140
 • со јавување на *122#
 • преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности

Проверка на преостанат интернет сообраќај

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140

Месечни пакети

Активирајте месечен Интернет пакет според вашите потреби и бидете секогаш онлајн. Месечните пакети ви овозможуваат повеќе интернет секој месец, се додека не ги деактивирате.

 • Цени без ДДВ
 • Цени со ДДВ
Месечен пакет Вклучен сообраќај Месечна претплата
Бизнис Интернет пакет M 500 MB 99 ден.117 ден.
Бизнис Интернет пакет L 2 GB 199 ден.235 ден.
Бизнис Интернет пакет XL 5 GB 399 ден.471 ден.
Бизнис Интернет пакет XXL 10 GB 499 ден.589 ден.

По надминување на вклучениот интернет брзината се намалува и дополнителниот сообраќај не се наплаќа.

Активирање на месечните пакети:

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140
 • со јавување на *122#
 • преку порталот Мој Телеком во менито Мои поволности

Проверка на преостанат интернет сообраќај

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140

Деактивирање на месечните пакети:

 • со јавување на бесплатниот говорен автомат 140 140 или
 • со испраќање на SMS на 140 140 со содржина "Stop internet".
pageArea reserved, leave empty!!!