Business Travel & Surf Ekipor

Zgjidhni internet roaming pakon që më së shumti ju përshtatet dhe kënaquni në fleksibilitetin e lundrimit edhe jashtë kufijve dhe i cili i nevojitet ekipit tuaj, me pako ekipore në Business Travel&Surf:

  • Aktivizoni një pako Business Travel&Surf, të cilin pastaj mund ta ndani me të gjithë anëtarët e ekipit;
  • Bëni më shumë kombinime! Aktivizoni një pako për ju, kurse tjetër për bashkëpuntorët tuaj – numri i pakove që mund të aktivizohen në kuadër të kompanisë është i pakufizuar, por një linjë mund të jetë pjesë e vetëm një pako ekipore;
  • Linjat e përfshira në pakot ekipore Business Travel&Surf lehtësisht mund ti ndryshoni – shtoni ose çkyqni linja gjatë kohëzgjatjes së pakos;
  • Shpenzimet tuaja janë tërësisht nën kontrollë – pas shfrytëzimit të qasjes në trafikun e përfshirë për internet të të gjithë linjave të ekipit automatikisht ndërpritet;
  • Ju, dhe të gjithë shfrytëzuesit e tjerë të internetit ekipor, merrni SMS notifikim kur të arrini 80% dhe 100% të trafikut të përfshirë në pako. Plus në mënyrë shtesë, do të merrni edhe SMS lajmërim 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
  • Nëqoftëse keni nevojë për internet shtesë, mund të bleni internet pako të re, në pajtim me nevojat Tuaja;
  • Për aktivizimin e pakos ekipore, kontaktoni agjentin Tuaj shitës ose lajmërohuni në Biznes Kontakt qendrën në 120.
  • Pakot Business Travel&Surf vlejnë vetëm nëse jeni të lajmëruar në rrjetin e operatorit mobil të huaj të shënuara në tabelë. Nëqoftëse telefoni Juaj automatikisht ju kalon në rrjetin e ndonjë operatori tjetër që nuk është pjesë e pakos, qasja deri te interneti do të jetë i pamundësuar.
Shtetet Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf
Shqipëria AMC Albania
Australia Telstra Australia
Austria T-Mobile AUT
Belgjika BASE Belgium
Bosnjë dhe Hercegovinë BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Bullgaria Globul
Vivacom
Kroacia T-Mobile Croatia LLC
TELE2 d.o.o, Croatia
Franca Orange France
SFR France
Gjermania T-Mobile DEU
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Greqia Cosmote Greece
WIND Hellas
Hungaria T-Mobile Hungary
Irlanda Telefonica O2 Ireland
Izraeli Orange – Partner Communication Israel
Italia Telecom Italy
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia SoftBank Mobile Corp.
Malajzia Maxis Mobile Services Sdn Bhd
Malta Go Mobile Malta
Kosova Monaco T-com
Mali i Zi Crnogorski Telekom Montenegro
Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN Netherlands
Polonia ERA GSM Poland
Portugalia Sonaecom
Rumania Cosmote Romania
Rusia MegaFon
Serbia Telenor Serbia
Telekom Srbija
Vip Mobile
Sllovenia SI.Mobile Slovenia
Tusmobil d.o.o.
Sllovakia T-Mobile Slovakia
Spanja Movistar, Spain
Suedia Tele2 AB Sweden
Zvicra Orange Communications
Swisscom Switzerland Ltd.
Sunrise Communications AG
Tajlanda Real Future Company Ltd II
True Move
Turqia Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
SHBA T-Mobile USA
Britania e Madhe JV EE Ltd. (former T-Mobile GBR)
Telefonica O2 UK Limited
Çekia T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.

Intervali i tarifimit është në 10Kb

Çmimet pa TVSH

Parapagesa mujore pa TVSH Internet trafik i përfshirë në pako Kohëzgjatja e pakos Numri i linjave të përfshirë në pako Intervali i tarifimit
Business Travel&Surf S Ekipor 599 den. 50 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB
Business Travel&Surf M Ekipor 1.499 den. 150 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB
Business Travel&Surf L Ekipor 3.999 den. 500 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB

Çmimet me TVSH

Parapagesa mujore pa TVSH Internet trafik i përfshirë në pako Kohëzgjatja e pakos Numri i linjave të përfshirë në pako Intervali i tarifimit
Business Travel&Surf S Ekipor 707 den. 50 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf M 1.769 den. 150 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB
Тимски Business Travel&Surf L 4.719 den. 500 MB 30 ditë Pakufizuar 10/10 KB
Verzioni desktop