Biznes pakufi.
Surfoni në roaming.

Aktivizoni pakon Business Travel & Surf
me 2X më shumë internet

ec

Pako për Internet mobil në roaming

Business Travel & Surf

Zgjidhni pako sipas nevojave tuaja dhe lundroni lirshëm nga telefoni juaj edhe kur jeni jashtë vendit!

 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Travel & Surf

S

1 GB Internet

clock

Kohëzgjatja e paketës është 30 ditë nga dita e aktivizimit.

599 707
denarë 30 ditë

Business Travel & Surf

M

5 GB Internet

clock

Kohëzgjatja e paketës është 30 ditë nga dita e aktivizimit.

1.499 1.769
denarë 30 ditë

Business Travel & Surf

L

10 GB Internet

clock

Kohëzgjatja e paketës është 30 ditë nga dita e aktivizimit.

2.499 2. 949
denarë 30 ditë

Përfitimet

Контрола на трошоците

Kontrollë të plotë mbi shpenzimet në roaming

Pasi që të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, Internet qasja bllokohet dhe Ju tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhë prej 30 ditëve pas aktivizimit.

Поврзани во Европа и светот

Të lidhur në Evropë dhe botë

Pakot Business Travel & Surf janë në dispozicion në më tepër se 41 shtete dhe 71 operatorë në Evropë dhe botë.

Еден пакет за повеќе патувања

Një pako për më tepër udhëtime

Një pako mund të përdoret për më tepër udhëtime të njëpasnjëshme gjatë 30 ditëve.

Роаминг на втор уред

Roaming në aparatin e dytë (tablet/llaptop) pa kompenzim shtesë

Shfrytëzuesit e Magenta 1 Business që kanë Internet kartelë për aparat të dytë (tablet, llaptop), pakon e aktivizuar të linjës mobile mund ta shfrytëzojnë edhe në aparatin e dytë pa kompenzim shtesë.

Si të aktivizoni pako

Zgjidhni pakon tuaj duke u lajmëruar në *140#. Thirrja është falas nga rrjeti i Makedonski Telekom dhe nga roamingu.

Pakon për Internet mobil në roaming mund ta aktivizoni edhe duke u lajmëruar në numrin 142 099. Thirrja është falas nga rrjeti i makedonski telekom, ndërsa në roaming paguhet sipas çmimeve të rregullta për roaming.

Mund të aktivizoheni edhe përmes aplikacionit celular Telekom MK.

Pse Business Travel & Surf?

Me Business Travel & Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

 • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Shtetet dhe operatorët dhe për të cilët vlen kjo ofertë mund ti shikoni këtu;
 • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
 • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
 • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf

Shtetet Operatorët për të cilët aplikohen paketat e Business Travel & Surf
Australia Optus
Telstra Australia
Austria T-Mobile Austria GmbH
A1 Telekom Austria AG( mobilkom)
Hutchison Drei Austria GmbH II
Armenia ArmenTel
Shqipëria Telekom Albania sh.a.
ALBtelecom sh.a.
Vodafone Albania
Belgjika Telenet Group BVBA
Proximus PLC
Orange Belgium SA/NV
Bjellorusia MTS
Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom Ltd.
BH TELECOM, JSC, Sarajevo
JSC Banja Luka Mtel
Bullgaria Bulgarian Telec.Co AD (BTC AD) - Vivacom
Yettel Bulgaria
A1 Bulgaria EAD
Britania e Madhe Vodafone UK
Telefonica O2 UK Limited
Everything Everywhere Limited
Vietnami Vietnamobile
Gjermania Telekom Deutschland GmbH
Vodafone D2 GmbH
Telefonica Germany GmbH & Co. OHG
Greqia Cosmote Greece
Wind
Vodafone Panafon S.A.
Danimarka Telenor A/S
Nuuday A/S
Egjipti Orange Egypt (RB)
ErmeniaVEON Armenia
Estonia Tele 2
AS EMT
Elisa Eesti AS
Izraeli Pelephone
Partner Communication Israel
Hot Mobile
Irlanda Meteor Ireland
Three Ireland Limited
Italia TIM S.p.A.
Vodafone Omnitel N.V.
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia Softbank
Afrika e Jugut Vodafone
Kanadaja Bell
Telus Communications
Katari Qatar Telecom (Ooredoo) Q.S.C
Qipron
Cyprus Telecom (Cytamobile-Vodafone)
Kina China Unicom
Kosova Monaco Telecom (VALA 900)
IPKO
Letonia Tele 2
Latvijas Mobilais Telefons
Lituania Tele 2
UAB Bite Lietuva
Lihtenshtajni Telecom Liechtenstein AG
Luksemburgu Post Luxenbourg
PROXIMUS LUXEMBOURG S.A
Orange S.A.
Malta Melita Mobile Ltd
Epic Communications
MOBISLE COMMUNICATIONS LTD.
Moldavia Orange
Monako Monaco Telecom
New Zelanda Vodafone
Norvegjia Telenor Norge AS
Polonia T-Mobile Polska S.A.
Orange Polska S.A
Portugalia NOS Comunicacoes S.A.
Vodafone Portugal
MEO
Rumania Telekom Romania Mobile S.A.
Vodafone Romania
Orange Romania SA
Rusia MegaFon
OJSC VimpelCom - RUS
SHBA T-Mobile USA, Inc. CO
Arabia Saudite Saudi Telecom Company (STC)
Singapori StarHub Mobile Pte Ltd.
Sllovakia Slovak Telekom, a. s.
O2 Slovakia
Orange Slovensko a.s.
Sllovenia Telekom Slovenija
A1 Slovenija d.d
Telemach Slovenija 
Serbia Yettel Serbia
Telekom Srbija
Vip mobile
Tajllanda True Move
dtac TriNet Co.Ltd.DTN(RB)
Tunizia Orange
Turqia TTMobil Iletisim Hizmetleri
Turkcell Turkey
Vodafone Telekomunikasyon A.S.
Uzbekistani Unitel LLC UZB
Ukraina Kyivstar
PRJSC MTS UKRAINE
Hungaria Magyar Telekom Tel.Public Ltd.
Yettel Hungary
Vodafone Hungary Ltd.
Finlanda Elisa Corporation RL
Franca Orange France
SFR France
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN B.V.
Vodafone Netherlands
Kroacia Croatian Telecom Inc.
A1 Hrvatska d.o.o
Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom
MTEL Montenegro (RB)
ONE Crna Gora
Çekia T-Mobile Czech Republic a.s.
O2 Czech Republic a.s.
Vodafone
Zvicra Salt Mobile SA
Sunrise Communications AG
Swisscom Switzerland Ltd.
Suedia TELE2 SVERIGE AB
Telenor Sverige AB
Telia Mobile AB Sweden
Spanja Vodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A.
Intervali i tarifimit është 10 Kb.

TRAVEL & SURF BALKAN

Jini të lidhur në udhëtimet tuaja jashtë vendit me promo pakon e re Travel & Surf Balkan me 3GB internet mobile të përfshirë në roaming me vlefshmëri prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit, për vetëm 499 denarë me TVSH.

Nëse këtë verë udhëtoni në Shqipëri, Bullgari, Greqi, Kosova, Turqi, Kroaci dhe në Malin e Zi, pakoja Travel & Surf Balkan Promo është zgjidhja e vërtetë për ju.

 • Çmime pa TVSH
 • Çmimet me TVSH

Business Travel & Surf

Balkan

3 GB Internet

clock

Kohëzgjatja e paketës është 30 ditë nga dita e aktivizimit.

423 499
denarë 30 ditë

Aktivizoni pakon duke u lajmëruar në numrin 120 ose përmes agjentit tuaj shitës.

Pasi të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, qasja në internet bllokohet dhe tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhën prej 30 ditëve nga dita e aktivizimit.

Me rëndësi!

Promo pakot Travel & Surf Balkan vlejnë vetëm nëse jeni të kyçur në rrjetet e operatorëve mobile të shënuar në tabelat. Për shembull: Nëse gjendeni në Greqi, duhet të jeni të kyçur në rrjetin mobile të operatorit grek Cosmote ose NOVA, që të mund të shfrytëzoni promo internet pakon Travel and Surf Balkan, përndryshe interneti në roaming është i bllokuar.

Përfitimet

Контрола на трошоците

Kontrollë të plotë mbi shpenzimet në roaming

Pasi që të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, Internet qasja bllokohet dhe Ju tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhë prej 30 ditëve pas aktivizimit.

Поврзани во Европа и светот

Të lidhur në Evropë dhe botë

Pakot Business Travel & Surf janë në dispozicion në më tepër se 41 shtete dhe 71 operatorë në Evropë dhe botë.

Еден пакет за повеќе патувања

Një pako për më tepër udhëtime

Një pako mund të përdoret për më tepër udhëtime të njëpasnjëshme gjatë 30 ditëve.

Роаминг на втор уред

Roaming në aparatin e dytë (tablet/llaptop) pa kompenzim shtesë

Shfrytëzuesit e Magenta 1 Business që kanë Internet kartelë për aparat të dytë (tablet, llaptop), pakon e aktivizuar të linjës mobile mund ta shfrytëzojnë edhe në aparatin e dytë pa kompenzim shtesë.

Како да активирам пакет

Zgjidhni pakon tuaj duke u lajmëruar në *140#. Thirrja është falas nga rrjeti i Makedonski Telekom dhe nga roamingu.

Pakon për Internet mobil në roaming mund ta aktivizoni edhe duke u lajmëruar në numrin 142 099. Thirrja është falas nga rrjeti i makedonski telekom, ndërsa në roaming paguhet sipas çmimeve të rregullta për roaming.

Mund të aktivizoheni edhe përmes aplikacionit celular Telekom MK.

Зошто Business Travel & Surf?

Me Business Travel & Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

 • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Shtetet dhe operatorët dhe për të cilët vlen kjo ofertë mund ti shikoni këtu;
 • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
 • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
 • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Земји/оператори за кои важат Business Travel & Surf пакетите

Paketat
TRAVEL & SURF BALKAN
Shqipëri ONE Telecommunications Albanija
AlbTelecom
Bullgari Vivacom Bulgaria
Yettel Bulgaria
Greqi Cosmote Greece
Wind
Kosova Monaco Telekom (Vala 900)
IPKO
Turqi Turkcell
Vodafone
Kroaci Hrvatski Telekom
Tele2
Mali i Zi Crnogorski Telekom
ONE Crna Gora
Srbija Telekom Srbija
Yettel Serbia
Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom
BH TELECOM, JSC, Sarajevo

KËSHILLA SE SI TA SHFRYTËZONI NË MËNYRË TË MENÇUR INTERNETIN JASHTË VENDIN

Verzioni desktop