Pako për Internet mobil në roaming

Biznesi në roaming - nuk mund të presë!
Aktivizoni pako Business Travel & Surf

Zgjidhni pako sipas nevojave tuaja dhe lundroni lirshëm nga telefoni juaj edhe kur jeni jashtë vendit!

  • Çmime pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
  Business
Тravel&Surf S
Business
Тravel&Surf M
Business
Тravel&Surf L
Çmimi i pakos 599 den.707 den. 1.499 den.1.769 den. 2.499 den.2.949 den.
Internet i përfshirëт 600 MB 2 GB 4 GB
Vlefshmëria kohore e pakos 30 ditë 30 ditë 30 ditë

Përfitimet

Kontrollë të plotë mbi shpenzimet në roaming

Pasi që të shpenzohet trafiku i përfshirë në pako, Internet qasja bllokohet dhe Ju tërësisht jeni të mbrojtur nga shpenzimet e paparashikueshme për periudhë prej 30 ditëve pas aktivizimit.

Të lidhur në Evropë dhe botë

Pakot Business Travel & Surf janë në dispozicion në më tepër se 41 shtete dhe 71 operatorë në Evropë dhe botë.

Një pako për më tepër udhëtime

Një pako mund të përdoret për më tepër udhëtime të njëpasnjëshme gjatë 30 ditëve.

Roaming në aparatin e dytë (tablet/llaptop) pa kompenzim shtesë

Shfrytëzuesit e Magenta 1 Business që kanë Internet kartelë për aparat të dytë (tablet, llaptop), pakon e aktivizuar të linjës mobile mund ta shfrytëzojnë edhe në aparatin e dytë pa kompenzim shtesë.

Si të aktivizoni pako

Zgjidhni pakon tuaj duke u lajmëruar në *140#. Thirrja është falas nga rrjeti i Makedonski Telekom dhe nga roamingu.

Pakon për Internet mobil në roaming mund ta aktivizoni edhe duke u lajmëruar në numrin 142 099. Thirrja është falas nga rrjeti i makedonski telekom, ndërsa në roaming paguhet sipas çmimeve të rregullta për roaming.

Pse Business Travel & Surf?

Me Business Travel & Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

  • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Shtetet dhe operatorët dhe për të cilët vlen kjo ofertë mund ti shikoni këtu;
  • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
  • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
  • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Operatorë për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf

Shtetet Operatorët për të cilët aplikohen paketat e Internet Bota
Australia Optus
Telstra Australia
Austria T-Mobile Austria GmbH
A1 Telekom Austria AG( mobilkom)
Armenia ArmenTel
Shqipëria Telekom Albania sh.a.
ALBtelecom sh.a.
Belgjika Telenet Group BVBA
Proximus PLC
Bjellorusia MTS
Bosnja dhe Hercegovina PE Croatian Telecom Ltd.
BH TELECOM, JSC, Sarajevo
JSC Banja Luka Mtel
Bullgaria Bulgarian Telec.Co AD (BTC AD) - Vivacom
Yettel Bulgaria
A1 Bulgaria EAD
Britania e Madhe Vodafone UK
Telefonica O2 UK Limited
Everything Everywhere Limited
Gjermania Telekom Deutschland GmbH
Vodafone D2 GmbH
Telefonica Germany GmbH & Co. OHG
Greqia Cosmote Greece
Wind
Vodafone Panafon S.A.
Danimarka Telenor A/S
TDC A/S
Egjipti Orange Egypt (RB)
Estonia Tele 2
Izraeli Pelephone
Partner Communication Israel
Irlanda Meteor Ireland
Italia Telecom Italia
Vodafone Omnitel N.V.
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia Softbank
Kanadaja Bell
Telus Communications
Katari Qatar Telecom (Ooredoo) Q.S.C
Kina China Unicom
Kosova Monaco Telecom (VALA 900)
IPKO
Letonia Tele 2
Lituania Tele 2
UAB Bite Lietuva
Lihtenshtajni Telecom Liechtenstein AG
Luksemburgu Post Luxenbourg
TANGO SA
Malta Melita Mobile Ltd
Vodafone Malta
Monako Monaco Telecom
Norvegjia Telenor Norge AS
Polonia T-Mobile Polska S.A.
Orange Polska S.A
Portugalia NOS Comunicacoes S.A.
Vodafone Portugal
Rumania Telekom Romania Mobile S.A.
Vodafone Romania
Rusia MegaFon
OJSC VimpelCom - RUS
SHBA T-Mobile USA, Inc. CO
Singapori StarHub Mobile Pte Ltd.
Sllovakia Slovak Telekom, a. s.
O2 Slovakia
Sllovenia Telekom Slovenija
A1 Slovenija d.d
Tusmobil d.o.o.
Serbia Yettel Serbia
Telekom Serbia
Vip mobile
Tajllanda True Move
dtac TriNet Co.Ltd.DTN(RB)
Turqia AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
Turkcell Turkey
Vodafone Telekomunikasyon A.S.
Ukraina Kyivstar
Hungaria Magyar Telekom Tel.Public Ltd.
Yettel Hungary
Vodafone Hungary Ltd.
Franca Orange France
SFR France
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN B.V.
Vodafone Netherlands
Kroacia Croatian Telecom Inc.
A1 Hrvatska d.o.o
Telemach
Mali i Zi Crnogorski Telekom
MTEL Montenegro (RB)
ONE Crna Gora
Çekia T-Mobile Czech Republic a.s.
O2 Czech Republic a.s.
Zvicra Salt Mobile SA
Sunrise Communications AG
Swisscom Switzerland Ltd.
Suedia TELE2 SVERIGE AB
Telenor Sverige AB
Spanja Vodafone Espana S.A.U.
Telefonica Espana
Orange Espagne S.A.

Këshilla se si ta shfrytëzoni në mënyrë të mençur internetin jashtë vendin

Verzioni desktop