Aktivizimi

Si aktivizohet Business Travel & Surf?

Nga Maqedonia, Business Travel & Surf mund ta aktivizoni duke u lajmëruar ose dërguar SMS porosi në numrin 142 099 me këtë përmbajtje: Surf Biznis dhe pakon që dëshironi të aktivizoni. Për shembull: „Surf Biznis M”, për aktivizimin e pakos M me 150 MB internet.

Nëse më veç jeni në roaming, zgjidhni pakon tuaj nëpërmjet Menyja ime *140#.

Për aktivizim edhe më të shpejtë të pakos që ju duhet, futni këto numra në automatin vizuel:


Aktivizim i shpejtë dhe falas nëpërmjet Menyja ime  
Business Travel&Surf S *140*3*1#
Business Travel&Surf M *140*3*2#
Business Travel&Surf L *140*3*3#
Për kontroll të trafikut të shfrytëzuar nga internet pakoja *140*4#

Çmimet me TVSH

Pakot e reja për shfrytëzuesit afaristë përfshijnë 35 shtete dhe 56 operatorë, ashtu që të jeni të sigurt se enkas për destinacionin tuaj të udhëtimit, vlen pakoja për super internet në roaming. Varësisht nga qëndrimi, zgjidhni pakon që përmban sasi përkatëse të internet trafikut!

Me rëndësi!Pakot Business Travel&Surf vlejnë vetëm nëse jeni të kyqur në rrjetin e operatorëve të huaj mobil të shënuara në tabelë.


Pako Travel&Surf 
Business S
Travel&Surf 
Business M
Travel&Surf 
Business L
Kohëzgjatja e pakos 30 ditë 30 ditë 30 ditë
Internet i përfshirë (upload + download) 25 MB
50 MB
100 MB
150 MB
500 MB
Çmimi i pakos 707 den. 1.769 den. 4.719 den.
Shtetet Operatorët për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf
Shqipëria AMC Albania
Australia Telstra Australia
Austria T-Mobile AUT
Belgjika BASE Belgium
Bosnja dhe Hercegovina BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Bullgaria Telenor (Globul)
Vivacom
Kroacia T-Mobile Croatia LLC
TELE2 d.o.o, Croatia
Franca Orange France
SFR France
Gjermania T-Mobile DEU
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Greqia Cosmote Greece
WIND Hellas
Hungaria T-Mobile Hungary
Irlanda Telefonica O2 Ireland
Izraeli Orange – Partner Communication Israel
Italia Telecom Italy
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia SoftBank Mobile Corp.
Malajzia Maxis Mobile Services Sdn Bhd
Malta Go Mobile Malta
Kosova Monaco T-com
Mali i Zi Crnogorski Telekom Montenegro
Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN Netherlands
Polonia ERA GSM Poland
Portugalia Sonaecom
Rumania Cosmote Romania
Rusia MegaFon
Serbia Telenor Serbia
Telekom Srbija
Vip Mobile
Sllovenia SI.Mobile Slovenia
Tusmobil d.o.o.
Sllovakia T-Mobile Slovakia
Spanja Movistar, Spain
Suedia Tele2 AB Sweden
Zvicra Orange Communications
Swisscom Switzerland Ltd.
Sunrise Communications AG
Tajlanda Real Future Company Ltd II
True Move
Turqia Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
SHBA T-Mobile USA
Britania e Madhe JV EE Ltd. (former T-Mobile GBR)
Telefonica O2 UK Limited
Çekia T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.

Intervali i tarifimit është 10Kb

Çmimet pa TVSH

Pakot e reja për shfrytëzuesit afaristë përfshijnë 35 shtete dhe 56 operatorë, ashtu që të jeni të sigurt se enkas për destinacionin tuaj të udhëtimit, vlen pakoja për super internet në roaming. Varësisht nga qëndrimi, zgjidhni pakon që përmban sasi përkatëse të internet trafikut!

Me rëndësi!Pakot Business Travel&Surf vlejnë vetëm nëse jeni të kyqur në rrjetin e operatorëve të huaj mobil të shënuara në tabelë.

Pako Travel&Surf 
Business S
Travel&Surf 
Business M
Travel&Surf 
Business L
Kohëzgjatja e pakos 30 ditë 30 ditë 30 ditë
Internet i përfshirë (upload + download) 25 MB
50 MB
100 MB
150 MB
500 MB
Çmimi i pakos 599 den. 1.499 den. 3.999 den.
Shtetet Operatorët për të cilët vlejnë pakot Biznis Travel & Surf
Shqipëria AMC Albania
Australia Telstra Australia
Austria T-Mobile AUT
Belgjika BASE Belgium
Bosnja dhe Hercegovina BH TELECOM
M:TEL
ERONET
Bullgaria Telenor (Globul)
Vivacom
Kroacia T-Mobile Croatia LLC
TELE2 d.o.o, Croatia
Franca Orange France
SFR France
Gjermania T-Mobile DEU
E-Plus Germany
Telefonica O2 Germany
Greqia Cosmote Greece
WIND Hellas
Hungaria T-Mobile Hungary
Irlanda Telefonica O2 Ireland
Izraeli Orange – Partner Communication Israel
Italia Telecom Italy
Wind Telecomunicazioni Italy
Japonia SoftBank Mobile Corp.
Malajzia Maxis Mobile Services Sdn Bhd
Malta Go Mobile Malta
Kosova Monaco T-com
Mali i Zi Crnogorski Telekom Montenegro
Pro Monte Montenegro
MTEL Montenegro (RB)
Holanda T-Mobile Netherlands BV
KPN Netherlands
Polonia ERA GSM Poland
Portugalia Sonaecom
Rumania Cosmote Romania
Rusia MegaFon
Serbia Telenor Serbia
Telekom Srbija
Vip Mobile
Sllovenia SI.Mobile Slovenia
Tusmobil d.o.o.
Sllovakia T-Mobile Slovakia
Spanja Movistar, Spain
Suedia Tele2 AB Sweden
Zvicra Orange Communications
Swisscom Switzerland Ltd.
Sunrise Communications AG
Tajlanda Real Future Company Ltd II
True Move
Turqia Turkcell
AVEA Iletisim Hizmetleri A.S.
SHBA T-Mobile USA
Britania e Madhe JV EE Ltd. (former T-Mobile GBR)
Telefonica O2 UK Limited
Çekia T-Mobile Czech Republic
Telefonica O2 Czech Rep.,a.s.

Intervali i tarifimit është 10Kb.

Pse Business Travel&Surf?

Me Business Travel&Surf keni kontroll të plotë mbi shpenzimet e internetit jashtë vendit!

Me qëllim që t’ju mbrojmë nga shpenzimet e paplanifikuara të internetit derisa jeni jashtë vendit, inkorporuam sistemin e bllokimit automatik të qasjes tuaj deri te interneti:

  • Nuk do ju lejohet të qaseni në internet nëse vetë kyqeni, ose telefoni juaj automatikisht ju transferon në rrjetin e operatorit tjetër që nuk është pjesë e pakos suaj. Operatorët dhe shtetet për të cilët vlen kjo ofertë janë të shënuar në pjesën Pakot Business Travel&Surf dhe internet zonat;
  • Për kontroll më të plotë mbi shpenzimet, do të pranoni SMS lajmërim çdoherë kur të shpenzoni 80% dhe 100% të internet komunikacionit të përfshirë në pakon e zgjedhur;
  • Do të pranoni SMS lajmërim edhe 24 orë para skadimit të kohëzgjatjes së pakos;
  • Nëse dëshironi të kontrolloni se edhe sa komunikacion ju ka mbetur në pako ose deri kur është kohëzgjatja e pakos, dërgoni SMS porosi në 142 099 me fjalë kyqe Internet;
  • Nëse e shpenzoni internet komunikacionin nga pakoja para se të skadojë vlefshmëria e saj, nuk do mundeni të qaseni në internet për ditët në vijim të vlefshmërisë së pakos, nëse nuk aktivizoni pako të re. Ky mekanizëm është bërë me qëllim që t’ju mbrojë nga internet shpenzimet e papritura pas tejkalimit të internet komunikacionit të përfshirë në pako.

Mund të aktivizoni pako të re vetëm nëse tërësisht e shfrytëzoni komunikacionin nga pakoja, ose pas skadimit të vlefshmërisë së internet pakos së aktivizuar (30 ditë).

Verzioni desktop