SIGURI MODERNE KIBERNETIKE PËR NJË VEND MODERN PUNE

ÇFARË ËSHTË CISCO UMBRELLA?

Cisco Umbrella është një shërbim që ofron siguri duke bllokuar hyrjen në faqet e internetit me përmbajtje keqdashëse, pavarësisht nëse jeni duke hyrë nga një rrjet fiks apo celular.

Duke aktivizuar shërbimin, opsionet e sigurisë janë tashmë të integruara në shërbimin/rrjetin fiks dhe celular të përdorur nga përdoruesi dhe nuk ka nevojë për pajisje shtesë ose konfigurim të cilësimeve të përdoruesit.

Pas shërbimit qëndron kompania lider në botë e teknologjisë Cisco Systems, një lider dhe novator në prodhimin e zgjidhjeve të avancuara të internetit.

PSE JU DUHET SHËRBIMI CISCO UMBRELLA?

  1. Thjesht, për siguri më të mirë
    Pa pasur nevojë për instalimin dhe mirëmbajtjen e harduerit
  2. Mbrojtje nga largësia
    Mbrojtje nga sulmet kibernetike pavarësisht nga vendi i punës (në terren apo në zyrë)
  3. Parandalim të sulmeve kibernetike
    Cisco Umbrella bllokon aksesin në përmbajtje keqdashëse, madje përpara se të vendoset lidhja me faqen e internetit

SI JU MBRON CISCO UMBRELLA?

Ai bllokon kërkesat për të hyrë në serverët që përmbajnë malware, si dhe faqet e internetit të komprometuara, përmes çdo aplikacioni, protokolli ose porti.

Parandalon hyrjen në faqet e rreme të krijuara për të vjedhur të dhëna personale (fjalëkalime, detaje bankare, të dhëna personale ...).

Ai bllokon domenet që shfaqin "sjellje të dyshimtë" që potencialisht mund të jenë pjesë e një sulmi.

Ai parandalon hyrjen në faqet që komunikojnë me serverët e hakerëve.

Çmimet

Tabela: Abonim mujor (pa TVSH)

Cisco Umbrella Kohëzgjatja e kontratës Paketa të favorshme
produktesh
Umbrella пакет Pa kontratë Kontratë për 1 vit
Umbrella Security 129 denarë 99 denarë Business Internet
Business Office
Umbrella Security со Magenta 1 Business 129 denarë 99 denarë Magenta 1 Business
Фиксни услуги
Umbrella Security Mobile 79 denarë 59 denarë Magenta 1 Business Mobile
Business

*Shërbimi do të ofrohet pa kontratë ose me një kontratë për 1 vit.

** Klientët që tashmë kanë një paketë aktive SafeNET nuk mund ta aktivizojnë paketën e sigurisë Umbrella në të njëjtën kohë.

Verzioni desktop