Pauzimi dhe ecja e programit drejtëpërdrejtë

Me MaxTV, mund të pauzoni programin që e shikoni dhe pastaj të vazhdoni shikimin saktë nga moment nga e keni ndërprerë programin e drejtëpërdrejtë.

Përmbajtjen që e shikoni, automatikisht memorizohet dhe për atë arsye mundeni që përsëri ti shikoni sekuencat që i keni lëshuar ose janë interesante për ju.

Inçizimi i programit të drejtpërdrejtë

Ke harruar të rezervosh inçizimin e serialit tend të preferuar? Mund ta bësh onlajn në Telekomi Imo se nëpërmjet aplikacionit mobil МаxTV.

TV-TEKA

TV-teka mundëson ta shikosh programin nga 7 ditët e fundit, pa rezervuar inçizim. Në këtë arkiv gjendet program i tërë nga 7 ditët e fundit të kanaleve: MTV 1, Sitel, Kanal 5, Telma, Alfa, Alsat М, TV Nova dhe RTV 21 M.

MaxTV guida

MaxTV guida siguron informacione për TV programet e të gjithë kanaleve. Me vetëm një klik do të merrni informacion mbi emisionet, për të gjithë programet për 2 javët e ardhshme.

MaxTV videoteka

MaxTV Videoteka është kinemaja yte shtëpiake në dispozicion 24/7 e cila të ofron mundësi për marrjen në shfrytëzim të numër të madh të filmave nga zhanre të ndryshme.

Në MaxTV Arkivin falas mund të gjenden numër i madh TV-emisioneve si: Super zvezda, Zlatno Slavejçe, Top Forma, Eden na Eden, Vo centar, Vin-vin, Hrana i vino, Nezadolzhitelno etj.

Kontrolli prindëror

Me funksionin Kontrolli prindëror, të cilin ju vetë e kontrolloni nëpërmjet PIN kodit, do jeni të sigurt se fëmijët tuaj nuk do të kenë qasje deri te emisionet dhe përmbajtjet që nuk janë dedikuar për to.

Në pajtim me rregullat e HBO, përmbajtjet e pahijshme për publikun e mitur janë të mbrojtura me PIN. Hapja është standarde, sikur për përmbajtjet e tjera të mbrojtura me PIN.

TV MIKS

Shiko drejtëpërdrejtë një TV kanal në ekranin e madh dhe njëherit përcjelli edhe 3 kanale në ekranet më të vogla. Lehtë ndrysho zgjedhjen dhe renditjen e kanaleve dhe mos lësho asnjë moment nga TV përmbajtjet e preferuara. Qasu lehtë deri te aplikacioni nëpërmjet butonit të kaltërt në telekomandë ose nëpërmjet Meny > MaxTV Ekstra > Aplikacione > TV Miks.

Aplikacionet MaxTV

Me MaxTV qasuni deri te aplikacionet tuaja të preferuara: Facebook, Libri i artë, Fjalori, Libri i emrave, kontrolloni temperaturën momentale në qytetin tuaj me Meteo, dëgjoni MaxTV Radio, ose lexoni lajmet më të reja me Pres@TV.

Verzioni desktop