Припејд COOL +

Со припејд COOL+ сега можеш да зборуваш долго со сите секогаш кога ќе дополниш ваучер, зашто цената за минута повик е неверојатни 1,9 денари.

Разговори кон сите домашни мрежи 1,9 ден.
SMS кон сите домашни мрежи 4,9 ден.
Мобилен интернет 4,9 ден./MB
Воспоставување повик 4,9 ден.

СО TELEKOM MK APP СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ!

Активирај припејд COOL бонус преку Telekom MK апликацијата и добиј двојно повеќе интернет или SMS пораки.


Надополни ваучер, најави се на мобилната апликација Telekom MK со твојот телефонски број и уживај во бонус изборот во зависност од вредноста на ваучерот што си го надополнил. Само преку Telekom MK апликацијата

Ваучер Викенд минути SMS Интернет
100 ден. 100 викенд минути 100 + 100

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

100MB + 100MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

150 – 250 ден. Неограничени викенд минути 300 + 300

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

300MB + 300MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

300 ден. + Неограничени викенд минути 500 + 500

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

500MB + 500MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

Дополнителни информации за COOL + тарифата

Како функционира припејд COOL +? Кратко по дополувањето ваучер на твојата припејд COOL+ сметка, ќе добиеш SMS известување за намалените цени по што почнуваш да зборуваш за 1,9 денари кон сите мрежи, да праќаш SMS и да сурфаш по цена од 4,9 денари. Овие цени ти важат во наредните 30 денови. Доколку не ја дополниш сметката по истекот на 30-те дена, цената за разговори се враќа на редовната - 4,9 денари и интернет за 19,9 денари/MB.

  • Максималната интернет брзина е 21Mbps.

Останати цени

Припејд Cool+ Цена
SMS кон сите меѓународни мрежи 4,9 ден.
ММС кон домашни мрежи 14,9 ден.
ММС кон меѓународни мрежи 40 ден.
Меѓународни повици повеќе

Префрли се брзо и едноставно на новата припејд COOL+ тарифа со повик на бесплатниот број 1466!

Бонусот можеш да го активираш и со повик на бесплатниот број 1463 со стандардните бонус количини.

Внимавај, бонусот кој следува со секој надополнет ваучер можеш да го активираш во временски период од 7 дена од денот кога си ја надополнил твојата припејд сметка.

  • Викенд минутите важат во мобилната и фиксната мрежа на Македонски Телеком и можат да се искористат во првиот нареден викенд по активирањето.
  • SMS пораките важат во мобилната мрежа на Македонски Телеком и можат да се користат во период од 7 дена од активирањето.
  • Интернетот може да се користи во период од 7 дена од активирањето. По искористувањето на вклучениот интернет корисникот може да продолжи да сурфа без дополнителни трошоци, само со намалена брзина.
Десктоп верзија