Интернет

 • Избери месечен пакет за опуштено сурфање почнувајќи од 129 ден.
 • Сурфај на најдобрата мрежа цела недела за само 99 денари!
 • Активирај дневен интернет пакет за 49 денари!

Mobile Surf - Meсечен

Пакет   Цена  
Mobile Surf S
*

250 MB
500 MB

129 ден. Активирај
Mobile Surf М
*

1 GB
2 GB

249 ден. Активирај
Mobile Surf L
*

4 GB
8 GB

499 ден. Активирај
 • Промоцијата со двојно повеќе интернет важи до 30.09.2017.
 • Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето.
 • Пакетите не се достапни во роаминг.
 • Тарифирањето на интернетот е 10 KB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користи интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 140 140.

Како да го активираш интернет пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 140140 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
 • Онлајн преку Мој Телеком;
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#
 • Со праќање SMS порака на бесплатниот број 140140 со текст MESECEN

Неделен

Пакет   Цена  
Неделен интернет пакет
*

500 MB
1 GB

99 ден. Активирај
 • Промоцијата со двојно повеќе интернет важи до 30.09.2017.
 • Пакетот трае 7 дена од денот на активирањето.
 • Пакетот не е достапен во роаминг.
 • Тарифирањето на интернетот е на 10 KB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користи интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 140 140.

Како да го активираш интернет пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
 • Онлајн преку Мој Телеком
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#
 • Безбедно сурфање со пакетите на Македонски Телеком

Дневен

Дневен пакет   Цена  
Дневен интернет пакет
*

500 MB
1 GB

49 ден. Активирај
 • Промоцијата со двојно повеќе интернет важи до 30.09.2017.
 • Пакетот трае 24 часа од денот на активирањето.
 • Пакетот не е достапен во роаминг.
 • Тарифирањето на интернетот е на 10 KB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • По искористувањето на интернетот, ќе се активира забрана за интернет и нема да можеш да користи интернет, сѐ додека не активираш нов пакет или до истекот на валидноста на тековниот. За да продолжиш да сурфаш, активирај еден од дневните, неделните или месечните интернет пакети со повик на 140 140.

Како да го активираш Дневниот интернет пакет?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

 • Со јавување на бесплатниот број 140140 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
 • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
 • Онлајн преку Мој Телеком
 • Преку Мое мени, со вртење на *122#
 • Со праќање SMS порака на бесплатниот број 140140 со текст DNEVEN
Десктоп верзија