Дополнителни пакети

Internet

Интернет

Кога ви треба уште повеќе интернет

Види повеќе
Internet

Сподели интернет

Интернетот вклучен во Mobile и Magenta 1 тарифа достапен и на втор уред

Види повеќе
Internet

SMS

SMS пакети кон сите домашни и меѓународни мрежи

Види повеќе
Internet

Speak Out

Неограничен интернет за социјалните мрежи, без дополнителен надомест

Види повеќе
Internet

Stream On

Омилените серии, филмови и музика неограничено, каде и да сте

Види повеќе
Десктоп верзија