Дополнителни пакети

Разговори

Разговори

Пакети за безгрижни разговори во домашните мрежи со вклучен интернет и SMS.

Види повеќе
Internet

Интернет

Активирај припејд интернет пакет преку Telekom MK апликацијата и добиј два пати повеќе

Види повеќе
СМС

SMS

Пакети за слободна SMS комуникација

Види повеќе
SpeakOut

Speak Out

Неограничен интернет за социјалните мрежи, без дополнителен надомест

Види повеќе
StreamOn

Stream On

Омилените серии, филмови и музика неограничено, каде и да сте

Види повеќе
Десктоп верзија