SMS

Неделен SMS

150 SMS
во нашата мобилна мрежа

49 денари

Пакетите траат 7 дена од денот на активирање

Активирај

150 SMS
кон сите домашни мрежи

99 денари

Пакетите траат 7 дена од денот на активирање

Активирај

500 SMS
кон сите домашни мрежи

129 денари

Пакетите траат 7 дена од денот на активирање

Активирај

Месечен SMS

150 SMS
кон сите домашни мрежи

150 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

Активирај

150 SMS
кон сите домашни и меѓународни мрежи

354 денари

Пакетите траат 30 дена од денот на активирањето

Активирај
  • SMS пакетите не се достапни во роаминг.

Како да го активираш SMS пакетот што си го избрал?

Омилениот пакет можеш да го активираш на начин кој тебе најмногу ти одговара:

  • Со јавување на бесплатниот број 1460 и следење на едноставните упатства на говорниот автомат;
  • Преку мобилната апликација TELEKOM MK, каде што покрај активирање можеш и да ја следиш состојбата на секој пакет;
  • Онлајн преку Мој Телеком;
  • Преку Мое мени, со вртење на *122#
Десктоп верзија