Активирање ТВ пакети

Активирањето на дополнителните програмски пакети можете да го направите:

PINK&GRAND

Нови 17 атрактивни канали од регионот во еден пакет – PINK&GRAND.

99
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 

PINK&GRAND+

Музика, филмови, забава, детски содржини, вести и програми за возрасни, сето тоа достапно на дури 29 нови канали за сите вас!

199
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO пакет

Пакетот ги вклучува HBO 1, 2 и 3 ТВ каналите во HD резолуција, HBO Max, како и HBO On Demand видеотеката. При првото активирање, HBO пакетот е 1 месец бесплатен. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

354
денари месечно
Повеќе


HBO 1 HD
551 


HBO 2 HD
552 


HBO 3 HD
553 


HBO Max
 


HBO On Demand

CINEMAX

За сите вљубеници во филмот, Cinemax HD и Cinemax 2 HD нудат најдобар жанровски избор од хит-филмови, познати актери, сѐ до најнаградуваните и најфалените остварувања од целиот свет.

149
денари месечно
Повеќе


Cinemax 1 HD
541 


Cinemax 2 HD
542 

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 13 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет.

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


O KANAL
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

Pickbox NOW

Со пакетот Pickbox NOW добивате неограничен пристап до голем број хит-серии, ексклузивни премиери, филмови и цртани. Pickbox ви носи и нови епизоди од сериите веднаш по светската премиера. Уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција! Повеќе информации за програмската содржина на www.pickbox.mk.

199
денари месечно
Повеќе

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 13 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет.

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


O KANAL
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

Max Alb
(ТВ пакет на албански јазик)

Max ALB програмскиот пакет ги вклучува ТВ каналите Vizion Plus, RTV 21, News 7. Пакетот е бесплатен за сите MaxTV корисниците и се активира на барање.

Бесплатно


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Extreme

Пакет од спортски, музички и канали за возрасни.

199
денари месечно


Extreme Sport
327


MTV Hits
441


MTV 90s
442


Club MTV
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


Red Light HD
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Max HD+

За уште поголемо ужување на MaxTV, 6 канали во HD резолуција: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.


249
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD

За сите корисници на MaxTV, кристално чиста слика во HD резолуција на 4 ТВ канали: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.

199
денари месечно


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max Sport


Пакет од 8 спортски ТВ канали: Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Sport Klub 4, Sport Klub 5, Sport Klub 6, Extreme Sports. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку интернет

149
денари месечно


Extreme Sport
322


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


Sport Klub 7
339 


Sport Klub 8
340 


Sport Klub 9
341 


Sport Klub 10
342 


SK 1 HD
341


SK 2 HD
342


SK 3 HD
343


SK 4 HD
348


SK 5 HD
349


SK 6 HD
350


SK 7 HD
351


SK 8 HD
352


SK 9 HD
353


SK 10 HD
354


SK Esports HD
355


SK HD
344

Tring Extra
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring Extra пакет содржи 53 канали на албански јазик со многу атрактивни содржини

399
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


RTK 2
154 


RTK 3
155 


RTK 4
156 


21 Junior
158 


Dasma TV
159 


21 Plus
160 


First TV
162 


KTV HD
163 


Albuk HD
166 


Kanal 10
168 


SYRI TV
170 


T7
172 


TV Besa
174 


21 Poppulore
180 


Tring Kids
181 


Tring Family
182 


Bubble
183 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Tring Classic
186 


Tring Novelas
187 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring
(ТВ пакет на албански јазик)

Со Tring пакетот гледајте 10 ТВ канали од различни жанрови на албански јазик. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

99
денари месечно


Dukagjini TV
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


RTK 1
141 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Tring +
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring + пакет содржи 27 канали на албански јазик од сите жанрови: детски, филмски, музички, документарни, колажни и канали за возрасни.

299
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Club TV
184 


Euronews Albania
185 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Десктоп верзија