Дополнување сметка

За секое надополнување преку апликацијата Telekom MK добиваш 500 MB интернет.

Македонски Телеком ти овозможува да дополниш кредит на својата или пак, на припејд сметката на кој било друг корисник, почнувајќи од само 100 денари.

Надополнувањето на припејд сметката може да се врши:

Во проширената продажна мрежа на ваучери, вклучувајќи:

 • трафики
 • маркети
 • локални продавници
 • бензински станици
 • Макпетрол продавници.

Надополнување на припејд сметката на друг корисник

 • директно од својот мобилен телефон, преку говорниот автомат на 070 122
 • директно од својот мобилен телефон, преку услугата Мое мени, со бирање *122#.
 • преку својот профил на Мој Телеком
 • Преку апликацијата TELEKOM MK
 • директно од својот фиксен телефон, преку говорниот автомат на 122.
 • преку својот профил на Мој Телеком
 • преку MaxTV клиентот
 • Преку апликацијата TELEKOM MK
 • Преку банкомат - Појди до најблискиот банкомат на Стопанска банка или НЛБ Тутунска банка, одбери го менито за дополнителни услуги и следи ги инструкциите на екранот;
 • Посети го најблиското продажно место на ваучери, каде што треба само да се одбере саканиот износ и да се каже бројот на корисникот чијашто сметка се надополнува.
 • Преку апликацијата TELEKOM MK

Валидност на припејд ваучерите:

Вредност на вayчер   Времетраење
100 ден. 60 денови
150 ден. 60 денови
200 ден. 60 денови
250 ден. 60 денови
300 ден. 60 денови
590 ден. 180 денови
900 ден. 360 денови
2.000 ден. 500 денови
Десктоп верзија