Е-превозни средства
Осознајте го градот на поинаков начин

Единствени уреди кои овозожуваат автентичен стил во превезувањето! Пронајдете го својот пат низ градскиот сообраќај преку ултимативната слобода во движењето што ја нудат, зачинувајќи ја секоја релација со неповторливо задоволство.

Drift W1

Редефиниција на кул

Вашето омилено средство за превоз и забава - тукушто стана уште покул! Е-скејт е нов тренд кој значи многу повеќе од само возење: стил на живот, динамика, дружба и отворен ум. Скејтањето дефинитивно е повторно во мода: во современа форма и со нов изглед за врвна забава.

Клучни технички карактеристики

  • Уникатен дизајн
  • Лесно пренослив
  • Гумени штитници за поголема издржливост
  • Амбиентални светла по ваш избор

Мотор

37,5 W

Време на возење

45 минути

Максимална брзина

12 km/h

Максимална дозволена оптовареност

од 10 до 100 Kg

Максимален агол на искачување

10 степени

Батерија

44,4 Wh

Гуми

8,5”, полни гуми кој не се пумпаат

Отпорност на вода

IP54 главниот дел батеријата IPx6

Прикажи повеќе

One S2

Револуција на тркалото -
Новиот аспект на стариот пронајдок

Стабилна платформа за екстремна промена во секојдневието! Неповторлива вредност за луѓето за кои пасивноста не е опција. Практичен, брз, интуитивен, One S2 нуди единствена свежина во сообраќајните текови и револуција во динамиката на урбаните пејсажи.

Клучни технички карактеристики

  • Моќен процесор
  • Можност за стилски прилагодувања и персонализација
  • Апликација за надгледување, одржување и заштита од крадци
  • Супер-брзо полнење на батеријата

Мотор

500 W

Максимален опсег

30 км ( тежина 70кг, температура 25 степени и 15км/ч

Максимална брзина

24km/h (електронски лимитирана по ЕУ стандарди)

Максимална дозволена оптовареност

120 Kg

Максимален агол на искачување

15 степени

Водоотпорност

IP54

Батерија

310 Wh

Лед дисплеј

bluetooth опција за поврзување

Гума

14”

Прикажи повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!