Е-Тротинет
Дајте му нова димензија на вашето секојдневие

Електричниот тротинет е совршен одговор на градскиот метеж, вашата љубопитност и динамичен животен стил. Стабилен, брз и ултра практичен – ќе го претвори секое возење во вистинско уживање а сообраќајната монотонија во уникатна и неповторлива забава.

MI ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ ESSENTIAL

Уживајте во возењето! Овој тротинет е направен од алуминиумска легура со мала густина, поради што е исклучително лесен за носење, додека пак минималистичкиот дизајн го прави еден од најатрактивните во својата класа.

Технични спецификации:

 • Максимална брзина од 20км/ч
 • Предвидена должина на возење со едно полнење: 20км
 • Тежина: 12кг
 • Кочници: E-ABS и дискови
 • Моќност: 250W

Гуми

8.5 инчи пневматски

Тип на мотор

Brushless DC

Издржува тежина

до 100kg

Време на полнење

3.5 часа

Тип на батерија

Lithium ion

Модел на батерија

NE1002-H

Капацитет на батерија

5100mAh/183Wh

Волтажа

36VDC

Тежина на батерија

1.1 кг

Траење на батерија

500 полнења

Прикажи повеќе

Mi Home апликација, вашиот паметен асистент за возење

Поврзете го Mi електричниот тротинет essential со Mi Home апликацијата и имајте увид во статистиката за возење, статусот на батеријата и сите потребни надградби.

Преземете ја апликацијата на:

Segway KickScooter F65I

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25км на час
 • Максимален опсег дo 65км
 • Лесно пренослив со тежина од 21,8 kg

Мотор

400 W, MAX моќност 700W

Максимален опсег

до 38 km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

120 Kg

Кочници

Напред електронска, назад диск кочница

Батерија

Литиум-јонска батерија 561 Wh

Време на полнење

5 часа

Гуми

10 “ Предни и задни пневматски гуми

Агол на качување

20%

Прикажи повеќе

Користете го вашиот смартфон како контролна табла!

 • Опција за заклучување на возилото и заштита од крадци
 • Опција за управување со светлото, ограничување на брзината и поставување темпо
 • Дијагностика на состојбата на возилото
 • Упатство за управување со возилото

Преземете ја апликацијата на:

Segway KickScoote  F25E II

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25км на час
 • Максимален опсег до 25км
 • Лесно пренослив со тежина од 15,3kg

Мотор

250 W, MAX моќност 500W

Максимален опсег

до 25km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

100 Kg

Кочници

Напред електронска, назад диск кочница

Батерија

Литиум-јонска батерија 275Wh ( 7650Ah )

Време на полнење

5 часа

Гуми

10 “ Предни и задни пневматски гуми

Агол на качување

10%

Прикажи повеќе

Користете го вашиот смартфон како контролна табла!

 • Опција за заклучување на возилото и заштита од крадци
 • Опција за управување со светлото, ограничување на брзината и поставување темпо
 • Дијагностика на состојбата на возилото
 • Упатство за управување со возилото

Преземете ја апликацијата на:

Segway KickScooter G30E II

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25км на час
 • Максимален опсег до 65км
 • Лесно пренослив со тежина од 19,9kg

Мотор

350 W, MAX моќност 700W

Максимален опсег

до 65km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

100 Kg

Кочници

Напред регенеративна електронска, назад диск кочница

Батерија

Литиум-јонска батерија 551 Wh ( 15300 Ah )

Време на полнење

6 часа

Гуми

10 “ Предни и задни пневматски гуми

Агол на качување

20%

Прикажи повеќе

Користете го вашиот смартфон како контролна табла!

 • Опција за заклучување на возилото и заштита од крадци
 • Опција за управување со светлото, ограничување на брзината и поставување темпо
 • Дијагностика на состојбата на возилото
 • Упатство за управување со возилото

Преземете ја апликацијата на:

Segway KickScooter D38

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25км на час
 • Максимален опсег до 38км
 • Лесно пренослив со тежина од 16,3kg

Мотор

350 W, MAX моќност 500W

Максимален опсег

до 38km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

120 Kg

Кочници

Напред електронска, назад диск кочница

Батерија

Литиум-јонска батерија 367 Wh ( 10200 Ah )

Време на полнење

6,5 часа

Гуми

10 “ Предни и задни пневматски гуми

Агол на качување

20%

Прикажи повеќе

Користете го вашиот смартфон како контролна табла!

 • Опција за заклучување на возилото и заштита од крадци
 • Опција за управување со светлото, ограничување на брзината и поставување темпо
 • Дијагностика на состојбата на возилото
 • Упатство за управување со возилото

Преземете ја апликацијата на:

Xiaomi Electric Scooter 4 EU

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25км на час
 • Максимален опсег до 35км
 • Лесно пренослив со тежина од 17,2kg

Мотор

600W

Максимален опсег

до 35km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

110 Kg

Кочници

eABS + задна диск сопирачка со двојна подлога

Тип на мотор

Brushless DC motor

Време на полнење

5,5 часа

Висина на возачот

120cm-200cm

Температура за работа

10°C ~ 40°C

Прикажи повеќе

Користете го вашиот смартфон како контролна табла!

 • Опција за заклучување на возилото и заштита од крадци
 • Опција за управување со светлото, ограничување на брзината и поставување темпо
 • Дијагностика на состојбата на возилото
 • Упатство за управување со возилото

Преземете ја апликацијата на:

Segway KickScooter  F2 E

Истражувајте каде и да одите

Основни спецификации:

 • Максимална брзина од 25 km/h
 • Предвидена должина на возење со едно полнење: 40км
 • Тежина: 17,5kg

Мотор

400W

Максимален опсег

до 40km

Максимална брзина

25km/h

Максимална дозволена оптовареност

110 Kg

Кочници

Две кочници + задна диск сопирачка и странична

Тип на мотор

HUB motor

Време на полнење

6,5 часа

Висина на возачот

120cm-200cm

Температура за работа

10°C ~ 40°C

Прикажи повеќе

Mi Home апликација, вашиот паметен асистент за возење

Поврзете го Mi електричниот тротинет essential со Mi Home апликацијата и имајте увид во статистиката за возење, статусот на батеријата и сите потребни надградби.

Преземете ја апликацијата на:

Електричниот тротинет е совршен одговор на градскиот метеж, вашата љубопитност и динамичен животен стил.

Одберете Magenta 1 M и купете го вашиот нов Е-тротинет по одлична цена.

Десктоп верзија