Дополни и комуницирај како сакаш, каде сакаш!

Со Easy Top тарифата зборувај кон сите домашни мрежи, праќај SMS пораки и сурфај на мобилен - сѐ по иста супер цена од по 3,9 денари, без трошок за воспоставување повик!

Периодот на важност на цената од 3,9 денари е според износот на дополнетиот ваучер.

Еаsy Top цена по дополнување ваучер Цена
Разговори кон сите домашни мрежи 3,9 ден./мин.
SMS кон сите домашни мрежи 3,9 ден.
Мобилен интернет 3,9 ден./MB
Период на важност на Easy Top цена
По дополнување 300 или повеќе ден. 30 дена
По дополнување oд 150 до 250 ден. 7 дена
По дополнување 100 ден. 3 дена
 

Како функционира Easy Top? Кратко по дополувањето ваучер на твојата припејд сметка, ќе добиеш SMS известување за намалените цени по што почнуваш да зборуваш за 3,9 денари кон сите мрежи, да праќаш SMS и да сурфаш по цена од 3,9 денари. Овие цени важат во период од 30, 7 или 3 дена, во зависност од дополнетиот ваучер. Доколку измине периодот на важност и не дополниш нов ваучер, важат редовните цени: 7,9 денари/минута за разговори, 4,9 денари за SMS и 20 денари/MB за интернет.

 • Тарифирањето е на секунда по првата минута разговор.
 • Тарифирањето за интернет е на секои 10 KB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
Останати цени Цена
SMS кон сите меѓународни мрежи 4,9 ден.
ММС кон домашни мрежи 15 ден.
ММС кон меѓународни мрежи 40 ден.
Меѓународни повици повеќе

Одбери ја новата Easy Top тарифа на бесплатниот број 1466, со избор на опцијата 3,9 ден. со Easy Top. Понудата е достапна за сите припејд корисници, без оглед на тарифниот модел што се користи во моментов.

Бесплатни викенд разговори и 1 ден./мин. кон броевите од Мојот круг

Со Easy Talk зборувај по супер цена од 1 ден./мин. кон броевите од Мојот круг! Сврти слободно кон твоите најблиски, дење или ноќе, и сподели ги твоите секојдневни доживувања за најниска цена досега.

Плус, само со Easy Talk, со секој надополнет ваучер од најмалку 150 денари добиваш 50 бесплатни викенд минути кон сите мобилни и фиксни корисници на Македонски Телеком.

Easy Talk Цена
Разговори кон сите домашни мрежи 7,9 ден.
Разговори кон Мојот круг 1 ден.
SMS кон сите домашни мрежи 4,9 ден.
Мобилен интернет 20 ден./1 MB
 • За разговори кон Мојот круг се наплаќа 4 ден. воспоставување повик
 • Тарифирањето е на секунда, по првата минута (60/1), а кон Мојот круг е на минута (60/60)
 • Интервалот на тарифирање за интернет e 10 КB. 
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • Доколку ја надополниш твојата припејд сметка за време на тековниот викенд, бесплатните минути ќе можеш да ги користиш наредниот викенд;
 • Бесплатните викенд минути се достапни за користење откако за тоа ќе бидеш известен со SMS;
 • По искористување на бесплатните викенд минути, наредните минути разговор се наплаќаат по редовна цена;
 • Бесплатните викенд минути можеш да ги користиш од сабота до недела (00:00 до 24:00);
 • Бесплатните викенд минути не се достапни во роаминг.
Останати цени Цена
SMS кон сите меѓународни мрежи 7 ден.
ММС кон домашни мрежи 15 ден.
ММС кон меѓународни мрежи 40 ден.
Меѓународни повици повеќе
Одбери Easy Talk  веднаш со јавување на 1466!

Бесплатни SMS пораки и 1 ден./мин.за разговори кон броевите од Мојот круг

Со Easy SMS праќај супер евтини SMS пораки за само 2,9 ден., плус добиваш и супер поволни разговори кон твоите омилени броеви – зборувај за само 1 ден./мин. кон броевите од Мојот круг!

Плус, само со Easy SMS добиваш бесплатни SMS пораки со сите корисници во мобилната мрежа на Македонски Телеком со секое надополнување! Дополни ја твојата припејд сметка со 100 денари и добиј 150 бесплатни SMS со сите корисници во мобилната мрежа на Македонски Телеком во период од 3 дена, а со дополнување од 150 или повеќе денари добиваш 150 SMS цела недела.

Easy SMS Цена
Разговори кон сите домашни мрежи 8,9 ден.
Разговори во Мојот круг 1 ден.
SMS кон сите домашни мрежи 2,9 ден.
Мобилен интернет 20 ден./1 MB
 • За разговори кон сите домашни мрежи не се наплаќа воспоставување повик.
 • За разговори во Мојот круг се наплаќа 4 ден. воспоставување повик.
 • Тарифирањето е на секунда, по првата минута (60/1), а кон Мојот круг е на минута (60/60).
 • Интервалот на тарифирање за интернет e 10 КB.
 • Максималната интернет брзина е 21Mbps.
 • Бесплатните SMS пораки можеш да ги користиш во текот на 7 дена, односно 3 дена.
 • Бесплатните SMS пораки се достапни за користење откако за тоа ќе бидеш известен со SMS.
 • По искористување на бесплатните SMS пораки, наредните SMS се наплаќаат по редовна цена.
 • Бесплатните SMS пораки не се достапни во роаминг.
Останати цени Цена
SMS кон сите меѓународни мрежи 7 ден.
ММС кон домашни мрежи 10 ден.
ММС кон меѓународни мрежи 40 ден.
Меѓународни повици повеќе

Одбери Easy SMS  веднаш со јавување на 1466!

Десктоп верзија