percentage icon

Вратете го стариот телефон и Добијте попуст на вашиот нов 5G телефон

Воведовме нов процес со кој својот стар мобилен телефон можете да го оставите во најблиската продавница на Телеком, за што ние ќе ве наградиме со ЕКО попуст во износ од 1.000 денари.

Заедно за заштита на животната средина

Климатските промени го засегаат целиот свет и имаме заедничка одговорност да го намалиме негативното влијание врз природата. Да делуваме сега и да направиме разлика за подобра иднина на сите, со вас, нашите корисници како партнери во остварување на заедничката цел – почиста животна средина.

Затоа, на Глобалниот ден на рециклирањето – 18 март, започнуваме со иницијатива за рециклирање на старите мобилни телефони.
Во сите наши продавници, во партнерство со „Нула Отпад“, ќе ги собираме старите мобилни телефони со цел, заедно со вас, да го подобриме процесот на намалување на електронскиот отпад.

Услови и Поволности

За кого важи еко попустот
Промоцијата „Еко попуст” важи за сите постојни и нови постпејд приватни корисници. Попустот од оваа промоција може да се искористи само за купување нов 5G мобилен телефон со склучување нов или обновa на договор во Доверба 24 или со Фамилијарен буџет, во период од 90 дена од денот на враќањето на стариот уред. Еко попустот може да го искористат и корисниците коишто имаат активен Договор за Фамилијарен буџет во моментот на нарачка на нов уред.

icon eco

Еко попустот важи и се применува при купување мобилен телефон преку сите канали за продажба: директна продажба во продавница или online преку онлајн продавницата на Телеком и апликацијата Telekom MK. Еко попустот е дополнителен на сите претходни попусти и поволности и се однесува на специјалната понуда на телефони, дадена во прилог.

Период на важност

Еко попустот има важност 90 дена од денот кога ќе го вратите стариот уред.
Еко попустот може да биде искористен од страна на еден корисник само еднаш во период од 18 месеци.

Начин на активирање

Еко попустот се активира автоматски како попуст при купување нов 5G мобилен телефон. Само еден Еко попуст се доделува по линија.

Како да го проверите статусот на вашиот Еко попуст

На апликацијата Telekom MK можноста за искористување на Еко попустот ќе биде видлива во форма на банер сѐ до истекот на периодот од 90 дена.

Во случај на искористување на Еко попустот, банерот нема да биде видлив во Telekom MK App.

Листа на 5G телефони за кои важи
промоцијата Еко попуст:

iPhone 12

iPhone 12

Нарачај
iPhone 13 mini

iPhone 13 Mini

Нарачај
iPhone 13

iPhone 13

Нарачај
iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

Нарачај
iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Нарачај
Motorola Edge 20 Lite 128GB

Motorola Edge 20 Lite 128GB

Нарачај
OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE

Нарачај
OnePlus Nord2 CE 5G

OnePlus Nord2 CE 5G

Нарачај
OnePlus 9 256

OnePlus 9 256 GB

Нарачај
OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro 5G 256GB

Нарачај
Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy A52s

Нарачај
Samsung Galaxy Z Flip3 128 GB

Samsung Galaxy Z Flip3 128 GB

Нарачај
Samsung Galaxy Z Flip3 128 GB

Samsung Galaxy Z Fold3 256 GB

Нарачај
Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE

Нарачај
Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi 11 Lite 5G

Нарачај
Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB

Xiaomi 11T

Нарачај
Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro

Нарачај
SAMSUNG Galaxy A53

SAMSUNG Galaxy A53

Нарачај

За да ја користите 5G мрежата на тарифите наведени погоре треба:

  • да се наоѓате во област со 5G покриеност
  • да имате 5G уред со соодветна надградба на софтверот која ја обезбедува производителот на уредот
  • мрежното подесување на уредот да е поставено на 5G

*Листата е подложна на промени и дополнувања.Телефоните за кои важи промоцијата Еко попуст ќе бидат соодветно означени во нашата онлајн продавница.
Ако уредот не е достапен за купување преку промоцијата Еко попуст, во прегледот на корисникот нема да се прикажува ниту Еко попустот.
Промоцијата трае ограничен временски период.

Nula otpad logo
Десктоп верзија