MagentaMoments

Свет на нови искуства

Преземете ја Telekom MK App и откријте ги најдобрите понуди и поволности за вас

Подароци, попусти и поволности за сечиј вкус

Magenta Moments – програмата за искуства со атрактивни подароци, попусти и поволности добива сè поголем број на корисници, само преку Telekom MK апликацијата. Бидете и вие дел од Magenta Moments и на наједноставен начин дигитално пристапете до Телеком поволности, карти за кино, попусти кај наши партнери во ресторани, кафе-барови, продавници…

Поканувајте ги вашите пријатели, додавајте услуги во апликацијата, плаќајте сметки и на овој начин собирајте Magenta Moments срца со кои може да ги отклучувате сите понуди, но и да играте игри за вредни подароци.

ОТКРИЈТЕ ГИ СИТЕ МОМЕНТИ

Шопинг? Вечера за двајца? Патување или забава после работа? Изберете го вашиот момент и добијте повеќе од вашите омилени брендови со Magenta Moments.

Забава

Патувања

Храна и пијалаци

Шопинг

Телеком

Дознајте повеќе

ЗАБАВУВАЈТЕ СЕ И ОСВОЈУВАЈТЕ СРЦА ЗА ексклузивни
понуди

Вртете го тркалото, гребете картички и забавувајте се со сите други игри во Magenta Moments додека освојувате поволности или срца. Со освоените срца, откривајте ексклузивни понуди и попусти од вашите омилени брендови.

Искористете ги освоените срца и активирајте некоја од ексклузивните поволности од Телеком по ваш избор, зависно од потребите.

Phone app screen

Брзо и лесно до вашите придобивки

  • Отворете ја или преземете ја апликацијата Telekom MK
  • Кликнете на иконата во форма на срце во менито со понуди
  • Уживајте во ексклузивните понуди и попусти
QR

Преземете ја Telekom MK мобилната апликација

Станетенаш партнер

Вклучете ја вашата компанија во Magenta Moments обезбедете поволности за корисниците на Македонски Телеком и промовирајте го вашиот бренд.

Аплицирајте на овој линк или едноставно скенирајте го QR кодот

QR

ДОБИТНИЦИ НА ПОДАРОЦИ ОДMAGENTA MOMENTS

На следниов линк се објавени добитниците од Magenta Moments кои ги исполниле потребните услови за учество во соодветните игри.

FAQ

Десктоп верзија