Revolucion në komunikimin
bashkëkohor
eSIM – teknologji e re
për botën e re

Teknologjia e re eSIM është një mënyrë e re e lidhjes së pajisjeve celulare me rrjetin celular. Kjo zgjidhje e avancuar përdor një çip elektronik të integruar (eSIM) në vetë telefonin inteligjent ose një pajisje tjetër celulare që zëvendëson kartën standarde SIM. eSIM ka të njëjtin funksion si karta SIM standarde, ndryshimi është në mënyrën e aktivizimit. Gjithçka që ju nevojitet është një pajisje që mbështet teknologjinë eSIM për të aktivizuar një llogari eSIM në rrjetin celular të Telekomit. Aktivizimi bëhet online - i shpejtë, i lehtë dhe plotësisht i sigurt.

eSIM është një zgjidhje e avancuar, e cila ofron
shumë avantazhe.

devices

Kompatibile me të gjitha pajisjet

Në vend të përdorimit të madhësive të ndryshme të kartave SIM (mini, mikro, nano) për pajisje të ndryshme, eSIM është unike për çdo pajisje që mbështet këtë teknologji.

activate

Aktivizim i thjeshtë

eSIM aktivizohet thjesht duke skanuar një kod QR. Dhe kjo është e gjitha. Llogaria juaj eSIM krijohet automatikisht përmes Internetit.

esim
watch

Lloj i ri komunikimi

Me eSIM lidheni më mirë me orë inteligjente, biçikleta dhe pajisje të tjera IoT, të cilat nuk duhet të kenë një vend të kartës dhe të punojnë në mënyrë të pavarur nga telefoni inteligjent.

eco

Eko-zgjidhje

eSIM do të thotë që nuk ka kartë fizike, ambalazhe plastike, zarfe etj. Përveçse është efektive, kjo teknologji kontribuon në ruajtjen e mjedisit.

Si të krijoni një llogari eSIM me disa hapa të thjeshtë

eSIM është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e rinj dhe ekzistues me postpejd të rrjetit celular të Telekomit. Kushti i vetëm për aktivizimin e eSIM është të keni një pajisje që mbështet teknologjinë eSIM.

Nëse keni një pajisje të tillë dhe dëshironi të shijoni përfitimet e teknologjisë eSIM, në dyqanet tona kërkoni:

  • Aktivizimin e një linje të re postpejd me eSIM ose
  • Ndryshimin e kartës SIM me një kartë eSIM

Pas plotësimit të kërkesës suaj, në adresën e emailit të dhënë nga ju do të merrni udhëzimet dhe kodin QR të nevojshëm për të aktivizuar profilin tuaj të përdoruesit

Për aktivizimin e profilit/llogarisë:

Sigurohuni që telefoni juaj ka versionin më të fundit të sistemit operativ dhe përmirësojeni në versionin më të fundit nëse është e nevojshme

Hyni në telefonin tuaj celular në çdo rrjet pa tel të disponueshëm. Procedura për shkarkimin e profilit eSIM është e koduar dhe e mbrojtur me certifikata sigurie, në mënyrë që aktivizimi të mund të bëhet pa probleme përmes një rrjeti publik pa tel.

Skanoni kodin e aktivizimit QR që e keni marrë nga Makedonski Telekom dhe llogaria juaj automatikisht do të instalohet në pajisje dhe do të regjistrohet në rrjetin celular të Telekomit.

Orë inteligjente me eSIM

Zgjidhje inovative për komunikim të përkryer

Me gjeneratën e re të orëve inteligjente me eSIM të integruar, nuk duhet të jeni më i lidhur me celularin tuaj për të qenë në linjë dhe për të përdorur aplikacione.

Me eSIM gjithçka është ndryshe. Ora inteligjente ka numrin e vet dhe mund ta përdorni pavarësisht nga telefoni. Ky është avantazhi kryesor i teknologjisë eSIM - ju mund të bëni telefonata, të dërgoni mesazhe dhe të përdorni aplikacione edhe kur telefoni juaj nuk është me ju.

Dhe mund të mbani kontakt me telefonin edhe kur pajisjet nuk janë të lidhura.

Orët inteligjente ofrohen vetëm me tarifën eSIM Plus


ZGJIDHNI PAJISJE

Pajisjet e disponueshme aktualisht që mbështesin teknologjinë eSIM

iphone 12 mini

Iphone 12 mini 64GB BLACK

iphone 12

Iphone 12 64GB blue

iphone 12 pro

Iphone 12 pro 256GB PACIFIC BLUE

S20-fe

S20 FE Cloud Navy

note20-ultra

GALAXY NOTE S20 ULTRA

S21+

S21+ Phantom Silver

Pyetje dhe pergjigje

eSIM është një kartë SIM dixhitale që integrohet si softuer në pajisjen tuaj (smartphone ose orë). Me eSIM nuk ka më hapje të telefonit, nuk ka pyetje nëse karta është mini, mikro, nano ... eSIM është një dhe e vetme për të gjitha pajisjet.
Kërkoni profilin tuaj eSIM në dyqanet tona.

Po. Përdorimi i eSIM ofron nivelin më të lartë të sigurisë. Procesi i shkarkimit të profilit eSIM është i koduar dhe i mbrojtur nga certifikatat e sigurisë, në mënyrë që aktivizimi të bëhet pa asnjë shqetësim përmes një rrjeti publik WiFi.

Nr. Të gjitha shërbimet celulare funksionojnë në të njëjtën mënyrë si përdorimi i një karte klasike.

Kodi i aktivizimit eSIM është kodi QR që merrni nga ne kur aktivizoni një linjë të re me eSIM ose kur ndryshoni kartën klasike eSIM. Ju duhet kodi i aktivizimit për të aktivizuar eSIM në pajisjen tuaj.

Jo, kodi i aktivizimit përdoret vetëm një herë. Kur e skanoni dhe instaloni në pajisjen tuaj, askush tjetër nuk mund ta përdorë atë. Nëse dëshironi të përdorni kartën tuaj në një pajisje tjetër, do t'ju duhet të kërkoni një kod të ri aktivizimi.

Po, eSIM ka saktësisht të njëjtat veçori si karta SIM klasike, përveç që ka një kod QR aktivizimi dhe numër ID EID në pajisje.
Memoria e brendshme eSIM ju lejon të ruani kontaktet ashtu si SIM klasik. Fshirja e profilit eSIM nga pajisja fshin gjithashtu të gjitha të dhënat e ruajtura në të.

Sigurisht, shkoni në dyqanet tona nëse pajisja juaj mbështet teknologjinë eSIM. Të gjitha shërbimet tuaja mbeten të pandryshuara. Mos harroni të bëni një kopje të të gjitha kontakteve tuaja përpara se të bëni një ndryshim, për t'i rikthyer ato më vonë kur të aktivizoni llogarinë tuaj eSIM.

eSIM është në dispozicion me të gjitha tarifat Postpaid nga portofoli aktual.

Fillimisht fshini profilin eSIM nga pajisja e vjetër. Kërkoni një kod të ri QR për të njëjtin numër dhe aktivizoni atë në pajisjen e re.

Nëse ju humbni telefonin, raportojeni menjëherë në qendrën tonë të mbështetjes së klientit për të çaktivizuar shërbimin dhe për të parandaluar abuzimin. Më pas mund të aktivizoni një llogari të re eSIM me numrin e vjetër në një pajisje të re Nëse është një pajisje e dëmtuar që duhet të servisohet, profili fshihet nga pajisja përpara se të shërbehet dhe profili i ri aktivizohet më pas ashtu si aktivizimi i parë.

Në këtë rast ju duhet një profil i ri.
Pas aktivizimit të profilit të pajisjes, do të mund të vazhdoni të përdorni shërbimet celulare. Sigurisht që me profilin e ri ju ruani numrin ekzistues të telefonit.

Po. Mund të përdoren profile të shumta eSIM në një pajisje, por vetëm një profil mund të jetë aktiv në të njëjtën kohë.

Përdorimi i eSIM nuk ndikon në përdorimin e internetit.

Po, eSIM mbështet të gjitha rrjetet.

Po, eSIM mund të përdoret në roaming në të njëjtën mënyrë si një kartë standarde.

Po, nëse pajisja juaj mbështet standardin eSIM. Ne rekomandojmë përdorimin e pajisjeve eSIM nga oferta e Telekom, sepse pajisjet tona janë testuar tërësisht.

Sigurohuni që së pari të fshini llogarinë tuaj. Kërkoni një kod të ri QR për të aktivizuar një pajisje tjetër.

Sigurisht. Për të bërë ndryshimin, kontaktoni çdo dyqan të Makedonski Telekom.

Verzioni desktop