Започнете ја вашата
професионална кариера со
најдобрата Smart Start
програма!

eSIM во IoT уреди

Сакате ли да бидете дел од тимот кој работи на Имплементација на eSIM во IoT уреди и креира врвно корисничко искуство? Звучи навистина возбудливо и е неверојатно искуство. Прочитајте зошто.

Повеќе за проектот

Имплементација на eSIM во IoT уреди и развој и тестирање на нови IoT решенија со eSIM.

Времетраење на проектот: 6 месеци до 1 година

Ваши секојдневни активности

Ќе учите и ќе работите заедно со нашите професионалци за да го разберете целокупниот процес за eSIM профил и провизионирање во IoT уреди. Ќе тестирате и анализирате IoT решенија со eSIM.

Квалификации

Ги повикуваме оние со страст и желба за учење во полето на дигиталните технологии. Оние кои се кориснички ориентирани, флексибилни, тимски играчи со агилен пристап кон работењето. Предност ќе имаат студентите од електротехника и информациски технологии - информатички науки и компјутерско инженерство.

Зошто да аплицирате?

Ќе научите многу од нашите искусни професионалци во полето на B2B и ќе работите во интернационални тимови од Дојче Телеком. Ќе добиете практично искуство за процесот на eSIM профил и провизионирање во IoT уреди. Тука ќе работите со напредни дигитални апликации и ќе научите како тие работат и функционираат.

АКО САКАТЕ ДА БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ОВА ВОЗБУДЛИВО ПАТУВАЊЕ, НЕ РАЗМИСЛУВАЈТЕ ПОВЕЌЕ И АПЛИЦИРАЈТЕ!

Десктоп верзија