Internet & TV Pako

Televizioni më i mirë digjital dhe interneti më stabil për në shtëpi

shumë

INTERNET PAKO

Interneti më stabil
për në shtëpi

shumë

KOMPJUTORË

Zgjedhje e madhe e kompjutorëve dhe mundësi për pagesë me këste në faturën e telefonit

më shumë
Verzioni desktop