Gorillaz во живо од Келн!

Пренос во живо на концертот на Gorillaz, заедно со Telekom Electronic Beats!

На 20ти јуни со почеток во 21:30 часот, тука можете да го следите најновиот концерт на Gorillaz во Келн, каде што тие ќе го претстават нивниот последен албум 'Humanz', и тоа во живо со пренос во 360O.

Gorillaz во живо со пренос во 360 степени

Десктоп верзија