Një zgjidhje e plotë për shitjet online dhe marketingun digjital

InOne

Çfarë është InOne?

InOne është një zgjidhje e plotë digjitale për ngritjen e biznesit tuaj online. Ai përfshin krijimin e shpejtë dhe të lehtë të një faqe interneti moderne, konfigurimin e dyqaneve në internet dhe mjete të integruara të marketingut digjital.

Zgjidhja është një platformë vetë-shërbimi, përmes së cilës ju mund të monitoroni dhe menaxhoni funksionimin e dyqanit tuaj online, të krijoni dhe menaxhoni fushata digjitale për të promovuar produktet dhe shërbimet tuaja në rrjetet sociale, si dhe të mbani shënime më të mira dhe të kujdeseni për përdoruesit ekzistues dhe të mundshëm.

Ju i menaxhoni vetë të gjitha funksionalitetet e InOne – me disa klikime në smartphone, tablet, laptop ose kompjuter desktop. Veglat digjitale të InOne do t'ju ndihmojnë të punoni në mënyrë më produktive dhe efikase.

Për kë shërben InOne?

Për bizneset e vogla dhe të mesme me ambicie të mëdha, të cilët duan të rrisin prezencën e tyre në internet dhe të arrijnë efikasitet dhe rezultate më të mëdha në operacionet e tyre përmes digjitalizimit.

Përfitimet

Vendosni biznesin tuaj në internet me InOne - të gjitha në një paketë, me një lëvizje

Нов веб сајт

Faqe e re interneti

Нова онлајн продавница

Dyqan i ri online

Брзо и лесно онлајн рекламирање

Reklamim i shpejtë dhe i lehtë online

Ефикасна промоција на социјални мрежи

Promocion efikas në rrjetet sociale

Постојана, директна е-комуникација со клиентите

e-komunikim i përhershëm dhe i drejtpërdrejtë me klientët

Сите контакти на увид

Të gjitha kontaktet në një vend

SPECIFIKACIONI DHE ÇMIMET

Përshtatur sipas nevojave tuaja - zgjidhni paketën më të përshtatshme dhe merrni një avantazh kryesor ndaj konkurrencës.

  • Çmimet pa TVSH
  • Çmimet me TVSH
PAKETA START START
E-COMMERCE
PROFESSIONAL PROFESSIONAL
E-COMMERCE
Tarifa mujore për 1 vit

899 1.061 denarë

1.499 1.769 denarë

1.799 2.123 denarë

2.399 2.831 denarë

Tarifa mujore për 2 vite

799 943 denarë

1.299 1.533 denarë

1.699 2.005 denarë

2.199 2.595 denarë

Faqe e dizajnuar interneti, responzive dhe SEO e optimizuar 1 faqe 1 faqe 5 faqe 5 faqe
Azhurnimi i përmbajtjes 1 orë në vit 1 orë në vit 5 orë
në vit
5 orë
në vit
Ndryshimi i dizajnit 5 orë
në vit
5 orë
në vit
Menaxher llogarie në dispozicion
Galeri me fotografi 10 fotografi 10 fotografi 20 fotografi 20 fotografi
Video 1 video 1 video 3 video 3 video
Efekte në shfaqje (sllajderë, animacione & Parallax)
Hartë Google 1 hartë 1 hartë 3 harta 3 harta
"Before-you-go" pop-up
Ueb dyqan (me integrim të përfshirë me të gjitha bankat vendore) deri në 5 produkte deri në 50 produkte
E-pagesa
Kuponë për promocion
Butonë Call to action
Kalendar 1 kalendar 1 kalendar 2 kalendarë 2 kalendarë
GMB (Google My Business)
CRM për menaxhimin e kontakteve 200
kontakte
200
kontakte
500
kontakte
500
kontakte
Marketing vetanak përmes e-postës 200
porosi në muaj
200
porosi në muaj
1000
porosi në muaj
1000
porosi në muaj
Trajnim dhe mbështetje teknike
Mbështetje përmes e-postës gjatë orarit të punës (8-16 ч.) + mbështetje
me telefon
+ mbështetje
me telefon
Panel me treguesit kryesorë për rezultatet (KPIs)
Shfaq më shumë

UDHËZIME

PYETJE DHE PËRGJIGJE

Verzioni desktop