Instant info

Dëshironi të pranoni informacione nga interesi juaj? Dëshironi i pari ti keni informacionet për ngjarje dhe zbritjet në qytet? Ofertat më të mira për vetura dhe kompjutorë? Interesoheni për sport, kulturë, modë? Mendoheni se cili është aranzhmani më i mirë turistik për festat ose cili aheng duhet të vizitohet këtë javë?

Bëhuni pjesë e klubit Instant info dhe pranoni porosi reklamuese falas për ofertat dhe volitshmëritë nga brendet e njohura që janë pjesë e interesit tuaj nëpërmjet SMS, MMS, е-postës dhe thirrjes...

Si të bëhem anëtar?

  • Dërgoni SMS porosi falas me tekst DA në numrin falas 14 65, për të mësuar më shumë mbi sferat tuaja të interesit, përgjigjuni SMS porosive që do ju arrijnë në numrin tuaj mobil, ashtu që do bëni zgjedhje të interesave të përmendura në porosi. Të gjithë MMS porositë që do ti dërgoni në 14 65 janë falas.
  • Thirrni në numrin falas në *122# për qasje deri te Automati vizuel, zgjidhni 6 për Promocione, pastaj 1 për Instant info dhe përcillni udhëzimet e mëtejshme për zgjedhjen e sferave të interesit. Navigimi nëpër Automatit vizuel është falas nga shtëpia dhe prej jashtë vendit.
  • Në portalin Telekomi Im, në menynë Informacione për promocione dhe oferta, ku shërbimi aktivizohet me një klikim dhe pastaj mundeni ti zgjidhni sferat që janë nga interesi juaj. Për të pranuar porosi promocionale nëpërmjet e-postës, shkruani e-adresën tuaj në fushën e selektuar.


Kanalet reklamuese të Telekom-it 

Kushtet e përgjithshme për shfrytëzimin e shërbimit INSTANT INFO