Инстант инфо

Сакате да добивате информации од ваш интерес? Сакате први да имате информации за настани и попусти во градот? Најдобрите понуди за автомобили и компјутери? Се интересирате за спорт, култура, мода? На мисла сте кој е најдобриот туристички аранжман за празниците или која журка мора да се посети оваа недела?

Станете член на Инстант инфо клубот и добивајте бесплатни рекламни пораки за понуди и поволности од познати брендови што се од ваш интерес преку SMS, ММС, е-пошта и повик...

Како да станам член?

  • Пратете бесплатна SMS порака со текст ДА на бесплатниот број 14 65, За да дознаме повеќе за вашите сфери на интерес, одговарајте на SMS пораките кои ќе пристигнуваат на вашиот мобилен број, така што ќе правите избор на интереси наведените во пораката. Сите SMS пораки кои ќе ги пратите на 14 65 се бесплатни.
  • Свртете на бесплатниот број *122# за пристап до Визуелниот автомат, одберете 6 за Промоции, па 1 за Инстант инфо и следете ги понатамошните упатства за избор на сфери на интерес. Навигацијата низ Визуелниот автомат е бесплатна од дома и во странство.
  • На порталот Мој Телеком, во менито Информации за промоции и понуди, каде услугата се активира со еден клик и потоа можете да ги изберете сферите што се од ваш интерес. За добивање промотивни пораки преку е-пошта, впишете ја вашата е-адреса во означеното поле.


Рекламни канали на Телеком 

Општи услови за користење на ИНСТАНТ ИНФО услугата

Десктоп верзија