Sasi e vërtetë
për gjithçka.

Sistem i ri me kamerë të dyfishtë.
Bateri që zgjat gjatë tërë ditës.1 Qelqin më të qëndrueshëm nga të gjithë smartfonët.
Dhe Apple çipin më të shpejtë deri më tani.

Bil tani

Dizajni

Paç ditë të bukur.

Gjashtë ngjyra të mrekullueshme.
Liquid Retina LCD2
displej të shkëlqyer prej 6,1 inçë.
Rezistues ndaj ujit në thellësi deri
në 2 metra në kohëzgjatje deri në 30 minuta.

Kamera

Shkrepni fotografitë tuaja
më larg. Dhe më gjerë.

Kënd ultra i gjerë. . Fusha vizuale prej 1200
për kuadёr katër herë më të madh.

Kënd i gjerë (26 mm). 100% mbulim me pikselë fokusi për
autofokusim tri herë më të shpejtë
gjatë ndriçimit të dobët.

4К video

Ngrisni videot tuaja
në nivel më të lartë.

4K video me 60 fotografi në sekondë (fps) në çdo kamerë. Kamerë me kënd ultra të gjerë për kuadër katër herë më të madh. Rotoi, shkurtoi pjesët e padëshiruara dhe shto filtra lehtë siç e bën atë me fotografitë.

Regjim nate

Nata në ndriçim të ri.

Prej ditëlindjeve me qirinj e deri tek zjarri në plazh, Regjimi i ri i natës bën fotografi të shkëlqyera me ndriçim të dobët natyror - automatik.

Bateri + çip

Fuqi për
tërë ditën.

Zgjatja e baterisë gjatë gjithë ditës.1
A13 Bionic, çipi më i shpejtë nga të gjithë smartfonët.
Mundësi për karrikim të shpejtë me karrikues prej 18W (shitet veçmas).

Privatësia

Privatësia është e instaluar.

Face ID është opsioni më i sigurt për autentifikim me njohjen e fytyrës prej të gjitha telefonave smart. Dhe nuk e ruan apo ndan fotografinë tuaj. Dhe është më i sigurt se sensori Touch ID për gjurmën e gishtit.

  1. Kohëzgjatja e baterisë ndryshon varësisht përdorimit dhe konfigurimit. Për më shumë informacione, shkoni në apple.com/batteries.
  2. Displeji i iPhone 11 ka kënde të lakuara që e ndjekin dizajnin e shkëlqyer të rrumbullakosur, ndërsa këto kënde janë të vendosura në formë standarde drejtkëndëshi. Kur matet si drejtkëndësh standard, ekrani ka diagonale prej 6,06 inçë. Sipërfaqja reale që shfrytëzohet për të shikuar është më e vogël.

Disa opsione mund të mos jenë në dispozicion për të gjitha vendet apo të gjitha rajonet.

Respawnables: Heroes do të jetë në dispozicion më vonë gjatë këtij viti.

Një pjesë e mjeteve prej çdo blerjeje të (PRODUCT)RED shkojnë në Fondin global për luftë kundër AIDS-it në Afrikë.