Вистинско
количество
на сè.

Нов систем со двојна камера.
Батерија што трае цел ден.1 Најиздржливо стакло од сите смарт
телефони. И најбрзиот Apple чип досега.

Купи сега

Дизајн

Имај прекрасен ден.

Шест неверојатни бои.
Прекрасен Liquid Retina LCD2
дисплеј од 6,1 инчи.
Водоотпорен до длабочина од 2
метри во траење до 30 минути.

Камера

Однесете ги вашите слики
подалеку. И пошироко.

Ултра широкоаголна (13 mm). Видно поле од
1200 за четири пати поголем кадар.

Широкоаголна (26 mm).100% покриеност со
фокус пиксели за до трипати побрзо
автофокусирање при слаба светлина.

4К видео

Подигнете ги вашите
видеа на повисоко ниво.

4K видео со 60 слики во секунда (fps) на секоја камера. Ултра широкоаголна камера за четири пати поголем кадар. Ротирај, сечи ги несаканите делови и додавај филтри лесно како што тоа го правиш на фотографиите.

Ноќен режим

Ноќта во нова светлина.

Од родендени под свеќи па сè до логорски
оган на плажа, новиот Ноќен режим прави одлични слики со природно слабо осветлување - автоматски.

Батерија + чип

Моќ за
цел ден.

Целодневно траење на баријата.1
A13 Bionic, најбрзиот чип од сите смарт
телефони. Можност за брзо полнење со адаптер од 18W (се продава посебно).

Приватност

Приватноста е вградена.

Face ID е најсигурната опција за автентификација со препознавање на лице од сите смарт телефони. Не ја зачувува или споделува вашата фотографија. И многу е посигурен од Touch ID сензорот за отисок од прст.

  1. Траењето на батеријата варира зависно од користењето и конфигурацијата. За повеќе информации, одете на apple.com/batteries.
  2. Дисплејот на iPhone 11 има заоблени рабови што го следат прекрасниот заоблен дизајн, а овие рабови се сместени во стандардна правоаголна форма. Кога се мери како стандарден правоаголник, екранот има дијагонала од 6,06 инчи. Реалната површина што се користи за гледање е помала.

Некои опции може да не се достапни за сите земји или сите области.

Respawnables: Heroes ќе биде достапна подоцна во текот на оваа година.

Дел од средствата од секое купување на (PRODUCT)RED одат во Глобалниот фонд за борба против СИДА во Африка.

Десктоп верзија