Kaspersky Safe Kids

Mbrojtje të fëmijëve tuaj nga
informacionet e rrezikshme në veb;

Kontroll të kohës që fëmiu juaj e kalon në shfrytëzimin e aparateve mobile ose kompjutorit;

Monitorim të postimeve të fëmiut tuaj në Fejsbuk;

Informim mbi lëvizjen e fëmiut tuaj.

Onlajn mbrojtje kulmore për fëmijët tuaj

Kaspersky Safe Kids paraqet shërbim i cili ofron mbrojtje onlajn për fëmijët me rastin e përdorimit të pajisjeve celulare ose kompjuterëve. Duke instaluar Kaspersky Safe Kids në pajisjet celulare ose kompjuterët, fëmijëve tuaj, mund:

  • Ti mbroni fëmijët tuaj nga informacionet e rrezikshme dhe jopërkatëse në internet;
  • Të kontrolloni kohën që fëmiu juaj e kalon në shfrytëzimin e aparateve mobile ose kompjutorit;
  • Të kontrolloni shfrytëzimin e aplikacioneve (të lejuara/ të lejuara përkohësisht/ të ndaluara);
  • Ti monitoroni postimet në Fejsbuk ku përmendet fëmiu juaj dhe ti shikoni ndryshimet në listën e miqve të tij/saj;
  • Të pranoni informime për lokacionin e fëmiut tuaj si dhe kur fëmiu do ta lëshojë zonën paraprakisht të definuar;
  • Nëse keni aparat Android, të pranoni të dhëna statistikore për thirrjet dhe porositë e fëmiut tuaj;
  • Të pranoni raporte të detajuara për onlajn aktivitetet e fëmiut tuaj.

Shërbimi Kaspersky Safe Kids është ekskluzivisht në dispozicion me Magenta 1.

Që të filloni me përdorimin e Kaspersky Safe Kids, duhet të jeni abonent në Magenta 1, të aktivizoni Kaspersky Safe Kids në portalin Telekomi Im dhe të regjistroni profil përdoruesi në portalin My Kaspersky.

pageArea reserved, leave empty!!!