Кatalogu

Pasiqë të zgjidhni dhuratën që ju pëlqen, porositni me anë të njërës prej këtyre mënyrave:

Gjatë porosisë, duhet që ta dini numrin e faturës tuaj (për poenat nga shfrytëzimi i shërbimeve fikse dhe numrin e klub kartelës tuaj), shifrën e dhuratës së zgjedhur dhe Telekom shitoren në të cilën dëshironi që dhurata t’ju dërgohet. Në momentin kur produkti do të jetë në dispozicion në shitoren e zgjedhur, do të pranoni SMS porosi për të tërhjekur dhuratën në afat prej 15 ditëve. Është i mundur edhe dërgimi deri te adresa juaj për kompenzim prej 50 denarëve, të cilat përfshihen në faturë tuaj të ardhshme.

Verzioni desktop