Мој клуб за дополнителна опрема

Со Мој клуб имате поволност и при купување на омилениот продукт од понудата за дополнителна опрема, затоа што можете да доплаќате со Вашите поени.

Како да ги искористите поените за купување дополнителна опрема?

Одберете го продуктот што го сакате од понудата за дополнителна опрема и искористете ги поените со кои располагате, односно поените кои сакате да ги потрошите, за плаќање на дел од вредноста на продуктот, а остатокот за него - доплатете го. При купувањето на продуктот, можете да ги користите поените собрани и како мобилен и како фиксен корисник на Македонски Телеком.

Комбинацијата на поени и доплата можете да ја направите во која било наша продавница, каде што детално ќе бидете информирани за износот кој ќе треба да го доплатите, во зависност од поените кои сакате да ги искористите.Десктоп верзија