ДОПОЛНИТЕЛЕН БУЏЕТ ЗА ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ


Отсега, покрај досегашната сума, флексибилниот буџет за бизнис корисниците ќе биде зголемен со активирање на некоја од дигиталните услуги: Fleet Managemenet, Office 365 или Веб хостинг и тоа за секоја линија, лиценца, односно пакет.

Покрај можноста за избор на смартфони, таблети и лаптопи, сега на располагање дополнително Ви стојат GPS уреди, сензори за гориво, печатари и други уреди кои дополнително ќе ја забрзаат дигитализацијата на вашиот бизнис и ќе додадат вредност на вашата работа.

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ MAGENTA 1 BUSINESS ПАКЕТ

Калкулатор

СОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ИДЕАЛЕН
БИЗНИС ПАКЕТ И ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАМАЛЕНА ПРЕТПЛАТА

-20% на месечната
претплата.

ПОВЕЌЕ ИНТЕРНЕТ ЗАСЕКОГАШ

За уште полесна
комуникација.

УШТЕ ПОАТРАКТИВЕН БОНУС

За набавка на смартфон,
таблет или лаптоп.

СУРФАЈТЕ
ВО СТРАНСТВО

Со вклучен
300 MB интернет
во L.

СИГУРЕН ПАРТНЕР НА ВАШИОТ БИЗНИС

Сé на едно место
ПО СУПЕР ЦЕНА

Сите Телеком услуги на едно место и во една сметка.

Флексибилност

Слобода при изборот на услуги, зависно од вашите потреби за комуникација.

Буџет за уреди по супер поволни цени

Буџет за набавка на смартфон, лаптоп, телевизор, принтер, комјутер, таблет, по ваш избор, со потпишување договор на 24 месеци.

Вашата канцеларија 365 дена секаде со вас

Одберете го Office 365 по најповолна цена и имајте ги секогаш на дофат добро познатите канцелариски алатки Word, Excell, PowerPoint и професионална е-пошта како и One Drive for Business со 1TB онлајн простор за чување на документи.

Мобилен интернет на
втор уред

Бесплатна интернет картичка за втор уред (лаптоп, таблет) за споделување на мобилниот интернет вклучен во тарифата.

ТЕЛЕВИЗИЈА ЗА САМО 399 ДЕН.

MaxTV услугата со вклучени ексклузивни спортски содржини за само 399 ден.

MAGENTA 1 BUSINESS УСЛУГИ

Сите услуги, фиксни, мобилни и интернет кои се дел од Magenta 1 Business пакетот, се достапни во три опции: S/M/L.
Направете ја комбинацијата која најмногу им одговара на вашите потреби и добијте 20% попуст на вкупната месечна претплата со склучување договор на 24 месеци.

МОБИЛНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и зголемен супер брз 4G интернет во домашната мрежа. Промотивно!
Во L Пакетот, вклучени 300 МB интернет во роаминг.

ФИКСНИ УСЛУГИ

Неограничени разговори и вклучени минути кон меѓународни мрежи.

ИНТЕРНЕТ И CLOUD УСЛУГИ

Супер брз интернет, бесплатен домен со името на вашата компанија и заштита на компјутерите со Kasperski Internet Security


ПОБАРАЈТЕ СОВЕТ ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Консултирајте се со Телеком агентите кои ќе ви помогнат да го одберете најдобриот пакет за вашиот бизнис!

Составете го Вашиот Magenta 1 Business пакет


pageArea reserved, leave empty!!!