100.000 корисници го избраа најдоброто!

Затоа прославуваме со шампионски бонус - двојно повеќе мобилен интернет, до крајот на годината, за сите Magenta 1 и Smart корисници!

*Промоцијата Двојно повеќе интернет се однесува на сите нови и постоечки корисници на актуелните Smart, Magenta 1и COOL тарифни модели и важи до крајот на годината

Десктоп верзија