MAXTV – televizioni më i mirë në Maqedoni

Kënaquni me përmbajtjet ekskluzive sportive, relaksohuni me zgjedhjen e madhe të filmave dhe asnjëherë mos t’ju ik asgjë nga televizioni më i mirë interaktiv, në të gjitha ekranet.

OPCIONET E MAXTV

TV KANALE

TV OFERTA

MAXTV GO

PAKO SHTESË

UDHËZIM PËR MAXTV

OPCIONET E MAXTV

PAUZIMI

Pauzoni programin që ndiqni dhe më vonë vazhdoni me ndjekjen nga momenti ku keni pauzuar. Shikoni edhe një herë skenën emocionuese me mundësinë për të kthyer mbrapa programin që ndiqni dhe pastaj duke ecur programin përpara të vini deri te momenti i shfaqjes së programit drejtpërdrejt.

TV-TEKA

Ju ka ikur përmbajtja që keni dashur ta shihni? Me TV-teka, ju mund ta shikoni programin në kanalet MaxTV nga 7 ditët e mëparshme, kur të doni dhe sa të doni.

INÇIZIMI

Me opcionin e inçizimit nuk do ju ik asgjë. Inçizoni drejtpërdrejt ose thjeshtë rezervoni inçizimin e programit tuaj të preferuar, në kohë të saktë dhe në datë të caktuar.

TV OFERTA
ZGJIDHNI PAKO PËR JU

MAGENTA 1

Shërbimet më të kërkuara në një vend dhe në një faturë: MaxTV, internet për në shtëpi dhe dy numra postpejd.

Më shumë

INTERNET & TV

Interneti më stabil për në shtëpi dhe televizioni më i mirë digjital MaxTV.

Më shumë

PAKO TË TJERA

Televizioni më i mirë digjital MaxTV.

Më shumë

MAXTV GO

MaxTV GO është televizion përmes internetit me të cilin kanalet që i ndiqni në shtëpi, mund ti ndiqni edhe në lëvizje, në cilindo aparat/pajisje.

Më shumë

PAKO SHTESË