MAXTV - најдобрата телевизија во македонија

Уживајте во ексклузивните спортски содржини, опуштете се со огромниот избор на филмови, и не пропуштајте никогаш ништо со најдобрата интерактивна телевизија, на сите екрани.

MaxTV опции

ТВ КАНАЛИ

ТВ понуда

MaxTV GO

Дополнителни пакети

MaxTV упатство

MaxTV опции

Oсновни MaxTV опции: ТВ водич, Видеотека Напредни MaxTV опции: снимање, паузирање и премотување

ПАУЗИРАЊЕ

Паузирајте ја програмата што ја гледате, и подоцна продолжете со гледање од моментот кадешто сте застанале. Погледнете ја возбудливата сцена уште еднаш со можноста за враќање назад на програмата што ја гледате, и потоа со премотување напред дојдете до моментот на прикажување на програмата во живо.

ТВ-тека

Ја пропуштивте содржината којашто сакавте да ја гледате? Со ТВ-тека, можете да ја гледате програмата на MaxTV каналите од претходните 7 дена, кога и да сакате, колку и да сакате.

СНИМАЊЕ

Со опцијата снимање нема да пропуштите ништо. Снимајте директно или едноставно закажете снимање на вашата омилена програма, во точно време и на одреден датум.

Сите опции

ТВ понуда
ОДБЕРЕТЕ го пакетот за вас

MAGENTA 1

Најбараните услуги на едно место и во една сметка: MaxTV, интернет за дома и два постпејд броја.

Повеќе

INTERNET & TV

Најстабилниот интернет за дома и најдобрата дигитална телевизија MaxTV.

Повеќе

ОСТАНАТИ ПАКЕТИ

Најдобрата дигитална телевизија MaxTV.

Повеќе

MAXTV GO

MaxTV GO е интернет телевизија со која каналите што ги гледате дома, можете да ги гледате и во движење, на кој било уред.

Повеќе

Дополнителни пакети