MAXTV GO
TV PËRVOJË E PLOTË NË
TË GJITHA EKRANET

MaxTV GO
aplikacioni mobil

MaxTV GO
në kompjutorin tuaj

MaxTV GO
TV kanalet

UEFA LIGA E
KAMPIONËVE
KUDO QË TË JENI
ME MAXTV GO

Ndiqni të gjitha ndeshjet e Ligës së kampionëve kudo që të jeni, vetëm me MaxTV GO

Me MaxTV GO ndiqni në HD TV kanalet më të preferuara vendore dhe të huaja në televizionin më të mirë në Maqedoni nga kudo dhe përmes cilësdo pajisje që ka qsje në internet!

TV DREJTËPËRDREJTË

Shikoni MaxTV kanalet e preferura edhe kur jeni në lëvizje.

PËRMBAJTJE EKSKLUZIVE SPORTIVE

Të përfshirë në HD kanalet sportive Arena.

MAXTV GO GUIDA

Informacione mbi programin nga 3 ditët e mëparshme dhe 7 ditët e ardhshme.

PAUZIM,
ECJE

Pauzim, ecje programi mbrapa dhe kthim të përmbajtjeve të disa TV kanaleve të caktuara.

KONTROLL
PRINDËROR

Mbroni fëmijët tuaj nga përmbajtjet e papërshtatshme.

TV-TEKA

Kontroll të përmbajtjeve të emituara në 3 ditët e fundit.

VIDEOTEKA

Kinemaja juaj shtëpiake në dispozicion në çdo kohë dhe kudo.

BASHKËNDARJE NË RRJETET SOCIALE

PËRKUJTUESI

Pranoni njoftim para fillimit të emisionit të preferuar.

TV MIKS

Ndiqni njëkohësisht 4 TV kanale drejtëpërdrejtë.

MAXTV GO PËR SHFRYTËZUESIT AFARISTË

M
për Magenta 1 Business me MaxTV
 • Deri 60 TV kanale plus HD kanalet Arena Sport 2, 3, 4
 • TV funksionalitete të avancuara:
  Pauzimi, ecja para-mbrapa, TV-teka, TV guida, videoteka
 • 10 GB trafik i përfshirë për të pëcjellur TV nëpërmjet smartfonit
 • Në dispozicion në 2 aparate për një numër
0 DENARË NË MUAJ
LITE
për Proffesional,Executive,Premium dhe
Magenta 1 Business pa MaxTV
 • Deri 30 TV kanale
 • TV funksionalitete të avancuara:
  pauzimi, ecja para-mbrapa, TV-teka, TV guida, videoteka, përkujtuesi, kontrolli prindëror.
 • 10 GB trafik i përfshirë për të pëcjellur TV nëpërmjet smartfonit
 • Në dispozicion në 2 aparate
0 DENARË NË MUAJ

SI PËRDORET
MAXTV GO?

Më shumë

PYETJET MË SHPESH TË PARASHTRUARA?

Më shumë
Verzioni desktop