MaxTV guida

Makedonski Telekom AD SkopjeShkarko:

Aplikacioni mobil МаxTV MK është vegël e shkëlqyeshme e cila ju ofron menaxhim të shpejtë dhe të lehtë me televizionin MaxTV në shtëpinë tuaj, drejtëpërdrejtë nga celulari juaj.

Nëpërmjet këtij aplikacioni keni:

  • Mundësi ekskluzive për përcjelljen e 4 TV kanaleve sportive Arena Sport drejtëpërdrejtë (Liga e kampionëve, Liga Evropa, liga italiane etj.)
  • Përcjellje të TV kanaleve drejtëpërdrejtë
  • Informacione të detajuara për TV programin
  • Mundësi për rezervimin e inçizimit të emisioneve
  • Informacione për videotekën MaxTV (kategori, filma, TV Arkivi etj.)
  • Mundësi për notifikime

Rezervimi i inçizimit të emisioneve është i mundur për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTV me rezervim paraprak duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.